ממתק בטעם חלבה - אפשר לפרוס, לגלגל לכדורים וגם לגוון עם פסי קקאו (צילום: Shutterstock)
מרכיבים
12-10 מנות
- 1 כוס טחינה גולמית
- 1 כוס שקדים טחונים / קמח שקדים
- 1/2 כוס שומשום
- 5 כפות סילאן ללא תוספת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- שדרוגים: כפית אבקת קקאו, שקדים ואגוזים קצוצים וכו' (לא חייבים)
אופן הכנה
- מערבבים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. אם מעוניינים בדוגמת שיש, אפשר לערבב חלק מהתערובת עם אבקת הקקאו. ליצוק את התערובת הכהה מעל הבהירה וליצור דוגמאות עם סכין.
- מעבירים את התערובת לתבנית, מכסים ומכניסים למקפיא עד שהתערובת מתקשה לחלוטין.
- מוציאים, פורסים לקוביות/רצועות. שמרים במיכל אטום במקפיא.
לידור רז-כהן היא מנהלת של קבוצת הפייסבוק 'דיאטת 17 הימים'
מתגעגעים למאפים? קבלו 3 הצעות למנות דלות בפחמימות