פשטידת כרשה ללא גלוטן עם גבינת עיזים רזה ויוגורט

אחרי ארוחה כבדה, קשה לחשוב על אוכל: קבלו את הפשטידה שתסגור לכם את הפינה ביום שאחרי. ואם אתם לא בעניין כרשה, פשוט הכינו אותה עם תרד

ריטה שאוליאן

|

22.04.19 08:22

דיאטה פשטידת כרשה ריטה שאוליאן
דיאטה פשטידת כרשה ריטה שאוליאן (אפשר לאפות גם במחבת מברזל יצוק)

מרכיבים

תבנית בגודל 30X40 ס"מ

 

  • מעט שמן לטיגון או ספריי שמן
  • 3 גבעולים של פרסה (כרשה), חתוכים לפרוסות קטנות (אפשר גם להחליף ב-3 כוסות תרד קצוץ וסחוט ממים)
  • 4-3 שיני שום, קצוצות
  • 3 ביצים
  • 250 גרם גבינה עיזים 5% או קוטג' 5%
  • 2 גביעי יוגורט 1.5%
  • 3 כפות קמח תפוחי אדמה או 3 כפות קמח שקדים לגרסה דלת פחמימות
  • 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת
  • מלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט לפי הטעם

 

אופן הכנה 

  1. מחממים מעט שמן במחבת, מטגנים בה את הכרשה ואת השום עד להשחמה. מורידים מן האש, מעבירים לקערה ומצננים.
  2. מחממים את התנור ל-220 מעלות, משמנים תבנית או מרפדים אותה בנייר אפייה.
  3. מוסיפים את יתר המרכיבים לקערה עם הכרשה המטוגנת, מתבלים ומערבבים לתערובת אחידה.
  4. יוצקים לתבנית ואופים כ-40 דקות עד שהמאפה יציב.

 

 ריטה שאוליאן היא תזונאית קלינית המתמחה בטיפול בהשמנה, גמילה מהתמכרות לסוכרים ודפוסי אכילה רגשית

 

 

עוד מנה קלילה של ריטה - מרק קישואים

 

צילום: Shutterstock
דיאטה מרק קישואים ריטה שאוליאן (צילום: Shutterstock)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד