
ראובן כהן, סטייליסט: מסעדת בריאות

ממליץ על המסעדה Flak&Kale, מסעדת בריאות השמה דגש על הערכים התזונתיים של המנות. ישבנו שם ונהנינו מהאוכל הבריא ומהמנות המגוונות. יש כמה סניפים בעיר וזה המומלץ מכולם:
- כתובת: Carrer dels Tallers 74b.
מילי קיוסו, העוזרת האישית של ריטה: שופינג במחירים נוחים

ממליצה על חנות & Other Stories – חנות בגדים מקסימה השייכת לחברת H&M, עם מחירים נוחים ועיצובים ייחודיים כמו של בגדי מעצבים.
- כתובת: Passeig de Gràcia, 8, 10, 08007.
הלן אמויאל, מאפרת: שוק עם קסם ספרדי

ממליצה על שוק בוקריה שיש בו קסם ספרדי ייחודי. אסור לפספס את חלבת השקדים המומלצת גם כמתנה באריזת ואקום.
- כתובת: La Rambla, 91, 08001 Barcelona.
מושיק ביבי, מנהל שיווק ומפיק בשטח: מתחם מסעדות מגוון

אני ממליץ על מתחם המסעדות EL Nacional שנמצא בפסאז' דה גרסיה (Passeig De Gracia). המקום, ששטחו 2,600 מטר, מחולק לארבעה חללים, ובכל אחד מהם מסעדה המתמקדת במאכלים שונים – בשרים, דגים, טאפאסים וברים מגוונים של אלכוהול. למקום יש גם היסטוריה עשירה. הוא הוקם ב-1889, ובמשך שנים רבות שימש כמוסך רכבים, מפעל צביעה ומחסן לחלקי חילוף עד שהפך להיות פנינה קולינרית במרכז ברצלונה.
- כתובת: La Rambla, 35, 08002.
לירון שטיינמץ, עוזרת סטיילינג: משחק כדורגל

ממליצה לראות משחק כדורגל באצטדיון קאמפ נואו בברצלונה. חוויה חובה! הוזמנתי למשחק על ידי קורל סימנוביץ', אשתו של שחקן ברצלונה סרג'י רוברטו. זה האצטדיון הגדול ביותר באירופה, והוא מכיל 99,354 מקומות ישיבה – השלישי בגודלו בעולם.
- כתובת: C. d'Arístides Maillol, 12, 08028 Barcelona.
לירז אגם, מעצב שיער: קרפ בועות

ממליץ על קרפ בועות עם גלידה ותוספות: Bubbwrap Bubble Waffle. טיפ: לבקש שהקרפ יהיה קריספי.
כתובת: Carrer dels Tallers, 80, 08001.
דניאל אלסטר, צלם: לילה במלון מפואר

ממליץ על לילה במלון "אל פאלאס" המפואר. צילמנו שם את הפקת "לנקום" ונשארתי שם ופשוט סירבתי להתפנות. קרוב לכל מקום, מרהיב ביופיו.
כתובת: Gran Via de les Corts Catalanes, 668, Eixample, 08010.
סיגל אשל כהן, עורכת סטילטו: הופעת פלמנקו

ממליצה על הופעת פלמנקו - EL NACIONAL. צילמנו את ריטה עם להקת פלמנקו חצי שעה לפני ההופעה הרשמית ונשארנו לראות את כל המופע. היה מרגש, דרמטי וסוחף. חוויה שלא כדאי לפספס.
- כתובת: Passeig de Gràcia, 24 Bis, 08007.
- הצוות המקצועי הוטס לברצלונה ע"י חברת "ארקיע" לצורך צילומי הפקת השער עם ריטה. את האירוח המופלא העניקו חברת "תלמה נסיעות" בשיתוף עם "קולון טורס".