מקסימום תמורה במינימום השקעה: עוף בתנור בחרדל ופירורי לחם

אין מתכון קל יותר מזה: רק טובלים את חלקי העוף בשני מרכיבים ומעיפים לתנור, וכשהתבנית יוצאת קשה להתאפק שלא לנשנש את הציפוי המתפצח

אפרת מוסקוביץ

|

25.03.19 08:24

לשימוש בכתבה בלבד אוכל עוף עם חרדל פירורי לחם
לשימוש בכתבה בלבד אוכל עוף עם חרדל פירורי לחם (כרעי עוף בתנור בחרדל ופירורי לחם)

מרכיבים

6 מנות

 

  • 1/2 1 ק"ג כרעי עוף מחולקות
  • 200 גרם חרדל חלק
  • כוס פירורי לחם זהובים
  • 2 ראשי שום

 

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-250 מעלות במצב גריל.
  2. מניחים את נתחי העוף בקערה. מוסיפים את החרדל ומורחים בו היטב את הנתחים - גם מתחת לעור.
  3. שמים את פירורי הלחם בצלחת. טובלים את נתחי העוף בפירורי הלחם מכל הצדדים ומניחים בתבנית. חותכים את חלקם העליון של ראשי השום ומוסיפים אותם לתבנית. מכסים בנייר אפייה ולאחר מכן בנייר אלומיניום וצולים במשך שעה ורבע.
  4. מסירים את נייר האפייה ונייר האלומיניום וצולים כרבע שעה נוספת, עד שהציפוי משחים.

 

  • עוד מתכונים מצוינים של אפרת מוסקוביץ - בבלוג "איך להרשים את חמותך"

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד