
מה תעדיפו פרלינים ביתיים או ממתקים קנויים? (צילום: Shutterstock)
מרכיבים
15 יחידות בתבנית סיליקון ייעודית
55 קלוריות / 2 גרם פחמימה / 5 גרם שומנים ליחידה
- חבילת שוקולד מריר 78-85% קקאו (לא משנה של איזו חברה)
- 2 כפות חמאת בוטנים טבעית / ממרח שקדים טבעי / טחינה גולמית (ניתן להשתמש רק באחד הממרחים או בשילוב של שניים או שלושה ממרחים)
- 15 יחידות שקדים / אגוזי לוז ללא הקליפה / בוטנים ללא הקליפה
אופן הכנה
- שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומניחים אותן בקערה שמתאימה למיקרוגל.
- מוסיפים את חמאת הבוטנים / ממרח שקדים / טחינה גולמית.
- מכניסים את הקערה למיקרוגל ל 60-40 שניות עד להמסה מלאה של השוקולד, מוציאים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת עם כפית לתבנית שקעים נקייה ויבשה.
- מניחים שקד / אגוז / בוטן מעל כל פרלין.
- מכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות לפני האכילה.
עינת מזור-בקר היא דיאטנית קלינית במרכז DMC לטיפול בסוכרת והשמנה
שוקולד ואגוזים זה בריא, במיוחד לסוכרתיים