יקח לכם יותר זמן לעטוף אותם: פרלינים ביתיים פשוטים עם אגוזים

שוברים את הראש מה לשים במשלוחי מנות לחולי סוכרת, נמנעים מגלוטן או ממוצרי חלב - כך שיהיה גם מקורי, גם טעים וגם לא יעלה חצי משכורת? זהו הפתרון המושלם

עינת מזור-בקר

|

17.03.19 | 08:40

מה תעדיפו פרלינים ביתיים או ממתקים קנויים? (צילום: Shutterstock)
מה תעדיפו פרלינים ביתיים או ממתקים קנויים? (צילום: Shutterstock)

מרכיבים

15 יחידות בתבנית סיליקון ייעודית

55 קלוריות / 2 גרם פחמימה / 5 גרם שומנים ליחידה

 

  • חבילת שוקולד מריר 78-85% קקאו (לא משנה של איזו חברה)
  • 2 כפות חמאת בוטנים טבעית / ממרח שקדים טבעי / טחינה גולמית (ניתן להשתמש רק באחד הממרחים או בשילוב של שניים או שלושה ממרחים)
  • 15 יחידות שקדים / אגוזי לוז ללא הקליפה / בוטנים ללא הקליפה

 

אופן הכנה

  1. שוברים את השוקולד המריר לקוביות ומניחים אותן בקערה שמתאימה למיקרוגל. 
  2. מוסיפים את חמאת הבוטנים / ממרח שקדים / טחינה גולמית.
  3. מכניסים את הקערה למיקרוגל ל 60-40 שניות עד להמסה מלאה של השוקולד, מוציאים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. יוצקים את התערובת עם כפית לתבנית שקעים נקייה ויבשה.
  5. מניחים שקד / אגוז / בוטן מעל כל פרלין.
  6. מכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות לפני האכילה.

 

עינת מזור-בקר היא דיאטנית קלינית במרכז DMC לטיפול בסוכרת והשמנה

 

    שוקולד ואגוזים זה בריא, במיוחד לסוכרתיים

     

    לחצו על התמונה כדי להגיע לכתבה (צילום: Shutterstock)
    לחצו על התמונה כדי להגיע לכתבה (צילום: Shutterstock)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מתכון מהיר
    כשר פרווה
    ללא גלוטן
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (0 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג