ארוחת בוקר דלת פחמימות ועתירת טעמים (צילום: לידור רז-כהן)
מרכיבים
מנה אחת
- 1 ביצה
- 2 כפות גבינת שמנת 5%
- 1 קופסת שימורים של טונה במים, מסוננת היטב
- מלח, פלפל שחור ותבלינים אחרים שאוהבים
- רסק עגבניות ללא סוכר מוסף
- גבינה צהובה עד 9%
- עגבניות פרוסות, זיתים חתוכים, תירס ותוספות אחרות שאוהבים
אופן הכנה
- מניחים בטוסטר לחיצה דף שלם של נייר אפייה.
- מערבבים בקערה את הביצה, גבינת השמנת, הטונה והתבלינים עד שנוצרת תערובת אחידה.
- מרססים את נייר האפייה עם תרסיס שמן או משמנים אותו בשכבה דקה של שמן מועדף.
- מסדרים את תערובת הטונה על גבי נייר האפייה בשכבה אחידה, בגודל קטן במעט מגודל הטוסטר. סוגרים את הטוסטר ומפעילים אותו לארבע דקות או עד שהתערובת מתגבשת.
- חוצים את הטוסט. שמים על מחצית אחת מעט רסק, גבינה צהובה ותוספות אחרות שאוהבים, סוגרים במחצית הטוסט השנייה ומפעילים שוב את הטוסטר למשך שתי דקות נוספות.
לידור רז-כהן היא מנהלת של קבוצת הפייסבוק'דיאטת 17 הימים'
איך הצליחה לידור לרדת 45 קילו בשנה אחת?