שווארמה אקספרס: חזה עוף במחבת עם בצל ותבלינים

תכירו את הלהיט הבא במטבח שלכם: מנה עיקרית מהירה ומתובלת שמזכירה בטעמה שווארמה – רק בהרבה פחות עבודה

אפרת סיאצ'י

|

23.02.19 09:34

לשימוש בכתבה בלבד אוכל חזה עוף במחבת עם בצל חזה עוף עם בצל
לשימוש בכתבה בלבד אוכל חזה עוף במחבת עם בצל חזה עוף עם בצל (חזה עוף במחבת עם בצל)

מרכיבים

4-3 מנות

 

  • 500 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות דקות
  • 2 כפות קורנפלור או קמח
  • 4-2 כפות שמן
  • 1 בצל גדול, חצוי ופרוס

 

לתיבול

  • 2/3 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/3 כפית כמון
  • 1/4 כפית כורכום
  • 1/2 כפית פטרוזיליה או כוסברה מיובשת
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. מתבלים את רצועות העוף במעט מלח ופלפל. מעבירים לקערה ומערבבים עם הקורנפלור או הקמח.
  2. מחממים את השמן במחבת רחבה (רצוי עם ציפוי למניעת הידבקות), מטגנים את חזה העוף במחבת במשך כדקה מכל צד ומעבירים לצלחת.
  3. מנגבים את המחבת משאריות נוזלים ומחממים בה את יתרת השמן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.
  4. מוסיפים למחבת את חזה העוף ואת מרכיבי התיבול ומטגנים כ-5 דקות, תוך ערבוב (אם התבשיל מתייבש, מוסיפים כ-1/4 כוס מים חמים). טועמים, ואם צריך מתקנים תיבול. מגישים חם.

 

  • עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד