
משטחי הקוורץ (כגון אבן קיסר / סיילסטון ועוד)
משטחי הקוורץ עשויים מינרל אבן קוורץ טבעי מעורבב עם פיגמנטים הנותנים את הצבע ודבקים. בתהליך כבישה יוצרים משטחים עמידים, בעלי ברק וגוונים מרהיבים. הם מאופיינים במראה טבעי ותחושה טבעית, שמתאפיינים בחוזק רב ובמחיר שווה לכל כיס. הייחודיות שלהם טמונה בכך שמדובר ביציקה ולכן נוכל לקבל את הדוגמא הנבחרת גם בדופן המשטח ולא נצטרך לעבד את דופן השיש כדי לקבל מראה "אמיתי" גם בדפנות. משטחי הקוורץ מצטיינים בגימורים המבריקים.
שורה תחתונה: נראות של אבן אמיתית במחיר מתאים לכל כיס.


משטחי הפורצלן (כגון אבן קיסר / דקטון ועוד)
משטחי הפורצלן עשויים מינרלים טבעיים ללא דבקים כלל. הם עוברים תהליך תחת כבישה מסיבית הופכים ליציקה דחוסה ועמידה. הם מתאפיינים בעמידות גבוהה לחום ובאסתטיקה מרשימה הודות להדפסות של דוגמאות שהחומר מאפשר. העמידות באה לידי ביטוי ביכולת המשטח להתמודד עם טמפרטורות גבוהות (ניתן להניח סירים ותבניות ישירות על המשטח ללא חשש) ניתן לחתוך ללא קרש ולהימנע משריטות. משטחי הפורצלן אינם סופגים ולכן קלים לניקוי. הם יכולים להגיע לדקיקות של עד 1.2 ס"מ, אבל בעובי כזה הדוגמא לא תמשיך לשפת המשטח. משטחי הפורצלן מצטיינים בגווני המאט.
שורה תחתונה: עיצוב שהקפיץ את כל עולם המשטחים.


משטחי קוריאן
הקוריאן הוא חומר אקרילי, מה שאומר שאפשר לכופף ולעגל אותו וליצור משטחים בגימור אחיד ונקי ללא חיבורים נראים לעין. הקוריאן פופולרי מאוד למשטחים עם כיור אינטגרלי וכמשטח מחובר לפאנל, בזכות האפשרות ליצור חיבור מעוגל. לקוריאן יש יתרון עצום בשמירה על ניקיון המטבח, והוא עמיד ביותר ללכלוך (משמש כמשטח במעבדות). יתרונו הגדול הוא שבמקרה של סדק או שבר אפשר לתקן ולחדש אותו ללא החלפת המשטח. הוא מצטיין בעיקר בגוונים בהירים - בגימור מאט ומבריק.
.
שורה תחתונה: כחומר ביד היוצר.

משטחי עץ
משטחי עץ הם הדבר האמיתי - לטוב ולרע. יש להם מראה ותחושה של טבע חם ואותנטי, לצד עמידות מוגבלת ובמחיר גבוה. את מראה העץ אפשר לקבל במספר אופנים, מהיקר לזול: לוח עץ גושני / לוח קוביות עץ (בוצ'ר בלוק) / לוח קורות עץ (בוצ'רליין) / לוח עם ציפוי פורניר / לוח פורמייקה דמוית עץ. בכל משטחי העץ הנ"ל מומלץ לעשות שימוש כדלפק אכילה משולב בשיש ולא כמשטח עבודה ראשי. רוב סוגי המשטחים מבוססים על עץ אלון וניתן לגוון אותם ולצפות בלכה מבריק או מט.
שורה תחתונה: להכניס חמימות טבעית למטבח, אך באזור מוגבל.



משטחי נירוסטה (מבית פוסטר או BARAZZA)
טרנד אורבני עכשווי של משטחי הנירוסטה שאנחנו רגילים לראות במטבחים ציבוריים נכנס הביתה. מקובל לשלב בהם את הכיריים והכיור כחלק אינטגרלי, ולשלבם כאי בתוך משטחי שיש כדי להגביל את העבודה בהם לעבודה הרטובה והמלוכלכת מפאת מחירם הגבוה.

שורה תחתונה: להיות אופנתיים זה לא זול.
המידע באדיבות אורלי דוידי כהן מנהלת תחום מוצרים משלימים במטבחי רגבה.
בשיתוף רגבה