הר של דברים טעימים: פשטידת פסטה, טונה וגבינה בקלי קלות

זה נראה כמו הר של גבינה וגם טעים כמוהו - ואז אפילו עוד יותר כשמגלים בפנים פסטה רכה וטעימה והמון טונה ● ילנה ויינברג עם עוד מתכון ממכר שמכינים מהר

ילנה ויינברג

|

21.01.19 | 21:49

פשטידת פסטה, טונה וגבינה (צילום: ילנה ויינברג)
פשטידת פסטה, טונה וגבינה (צילום: ילנה ויינברג)

מרכיבים

תבנית בקוטר 28 ס"מ או 20X30 ס"מ

 

>> רוצים לקבל את המתכונים שלנו ישירות למייל? לחצו כאן

 

  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה קצרה
  • שמן לטיגון
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 2 קופסאות שימורי טונה במים, מסוננות מנוזלים וסחוטות היטב
  • 100 גרם רסק עגבניות
  • 200 גרם עגבניות מרוסקות
  • 200 גרם גבינה צהובה, מגוררת
  • 3 ביצים
  • 1/2 כפית אורגנו יבש
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מלח, פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
  2. מבשלים את הפסטה במשך מחצית מהזמן שרשום על האריזה. מסננים ומעבירים לקערה.
  3. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים לקערת הפסטה.
  4. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים (שומרים בצד 1/4 מכמות הגבינה), מערבבים, מעבירים לתבנית ומיישרים.
  5. אופים 50-40 דקות, עד שפשטידת הפסטה משחימה. 10 דקות לפני סיום האפייה מפזרים על הפשטידה את הגבינה ששמרנו בצד ומחזירים לתנור, עדיף למדף העליון. מגישים חם.

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר חלבי
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (0 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג