כדורי קוקוס ושוקולד לבן (צילום: אפרת סיאצ'י)
מרכיבים
כ-16 כדורים
- 200 גרם שוקולד לבן
- 40 גרם חמאה
- 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב
- 2/3 1 כוסות (160 גרם) קוקוס טחון
- כ-16 אגוזי לוז
- לציפוי: 1/4 כוס (25 גרם) קוקוס טחון
אופן ההכנה
- שמים בקערה את השוקולד, החמאה והחלב, מחממים במיקרוגל 10 שניות ומערבבים. חוזרים על החימום הקצר והערבוב עוד כמה פעמים, עד שהשוקולד והחמאה נמסים ומתקבל קרם חלק.
- מוסיפים את הקוקוס ומערבבים לאיחוד. מכסים ומניחים במקרר כ-30 דקות, עד שהקרם מתקשה מעט ומתייצב.
- בעזרת כפות הידיים יוצרים מהקרם כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ ומטמינים בתוך כל כדור אגוז לוז. מגלגלים את הכדורים בקוקוס טחון ומניחים בצלחת או מגש. מכסים ומניחים במקרר שעה לפחות, להתייצבות.
- עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...
מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).
ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...