ברכותינו, הבוקר שלכם שודרג! מאפינס כרובית בצ'יק לפתיחת היום

במקום פרוסת הלחם הרגילה: אם תשקיעו כמה דקות של עבודה, בארוחת הבוקר שלכם יככבו מאפינס עם ניחוח וטעם משגעים

Xnet

|

10.12.18 09:04

לשימוש בכתבה בלבד אוכל מאפינס כרובית
לשימוש בכתבה בלבד אוכל מאפינס כרובית (מאפינס כרובית מלוחים)
מתכון של אינס שילת ינאי, מתוך תפריט ארוחת הבוקר של הווילג' - מלון מטיילים על הירדן בשדה נחמיה.

 

מרכיבים

12 מאפינס מלוחים

 

  • 1 כרובית קטנה
  • 3 ביצים
  • 1 גביע (250 גרם) גבינת קוטג'
  • 1 בצל, קצוץ
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס (70 גרם) קמח תופח

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית שקעים (או תבניות מאפינס).
  2. מפרקים את הכרובית לפרחים (אין צורך לבשל אותה). שמים את הפרחים במעבד המזון וטוחנים לפירורים קטנים. מעבירים לקערה.
  3. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה.
  4. יוצקים את הבלילה לשקעים עד ל-3/4 מגובהם. אופים כ-25 דקות, עד שמאפינס הכרובית מזהיבים.

 

>> רוצים לקבל את המתכונים שלנו ישירות למייל? לחצו כאן

 

ויש גם מאפינס עם ברוקולי וקינואה. לחצו על התמונה

 

צילום: אורלי חרמש
לשימוש בכתבה בלבד אוכל מאפינס ברוקולי עם קינואה (צילום: אורלי חרמש)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד