פסטה עם פרמזן, אנשובי וזיתים (צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
מרכיבים
4-3 מנות
- 300 גרם פסטה
- 1 כף שמן
לרוטב
- 3 כפות שמן זית
- 2 כפות יין לבן
- 2 כפות מיץ לימון
- 2 שיני שום, קלופות
- 4 פילטים של אנשובי מקופסת שימורים
להגשה
- 80 גרם גבינת פרמזן
- 1 כף עלי טרגון
- 3/4 כוס זיתי קלמטה מגולענים
- מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מבשלים את הפסטה במים עם מעט מלח, עד שהיא מתרככת. מסננים, יוצקים כף מהשמן (למניעת הידבקות), מערבבים ומניחים בצד.
- הרוטב: שמים במעבד המזון את כל מרכיביו ומעבדים לרוטב חלק.
- ההגשה: יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים בעדינות. מגררים את הפרמזן, מפזרים את הטרגון והזיתים ומגישים.
>> רוצים לקבל את המתכונים שלנו ישירות למייל? לחצו כאן