בדיוק כמו באיטליה: פסטה עם פרמזן, אנשובי וזיתים שמוכנה בצ'יק

רוצים ליהנות מפסטה נהדרת, אבל בלי לטרוח הרבה? עשו כמו האיטלקים, שיודעים לחלץ מקסימום טעם ממינימום מרכיבים

עמית דונסקוי

|

23.10.18 10:41

אוכל פסטה עם אנשובי זיתים פרמזן
אוכל פסטה עם אנשובי זיתים פרמזן (פסטה עם פרמזן, אנשובי וזיתים)

מרכיבים

4-3 מנות

 

  • 300 גרם פסטה
  • 1 כף שמן

 

לרוטב

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות יין לבן
  • 2 כפות מיץ לימון
  • 2 שיני שום, קלופות
  • 4 פילטים של אנשובי מקופסת שימורים

 

להגשה

  1. 80 גרם גבינת פרמזן
  2. 1 כף עלי טרגון
  3. ‭3/4‬ כוס זיתי קלמטה מגולענים
  4. מלח, פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. מבשלים את הפסטה במים עם מעט מלח, עד שהיא מתרככת. מסננים, יוצקים כף מהשמן (למניעת הידבקות), מערבבים ומניחים בצד.
  2. הרוטב: שמים במעבד המזון את כל מרכיביו ומעבדים לרוטב חלק.
  3. ההגשה: יוצקים את הרוטב על הפסטה ומערבבים בעדינות. מגררים את הפרמזן, מפזרים את הטרגון והזיתים ומגישים.

 

>> רוצים לקבל את המתכונים שלנו ישירות למייל? לחצו כאן

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד