תנו לפטריות חום - והן יחזירו אהבה: סלט מבושל עם פלפלים אדומים

בדרך לקערה מעבירים את הפטריות במחבת – ומקבלים תוספת קלילה, אבל בעלת טעמים עמוקים, שאפשר להגיש חמה או קרה

אפרת סיאצ'יפורסם: 02.07.18 20:08
סלט פטריות חמות עם פלפלים (צילום: אפרת סיאצ'י)
סלט פטריות חמות עם פלפלים (צילום: אפרת סיאצ'י)

מרכיבים

כ-4 מנות

 

  • 2 כפות שמן
  • 1 בצל בינוני, קצוץ
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון ו/או פורטובלו, פרוסות
  • 1 פלפל אדום, חתוך לקוביות
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 2/3 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית כמון
  • 2/3 כפית מלח
  • פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות, הפלפל והשום, מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך כ-10 דקות, עד שהפטריות מתרככות ומגירות נוזלים. מדי פעם מערבבים.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומבשלים כ-2 דקות נוספות. טועמים, ואם צריך מתקנים תיבול. מגישים חם או קר.

 

עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר "מתכונים ב-10 דקות"

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
את האהבה לבישול ולאפייה גיליתי לפני כ-10 שנים. אני אוהבת לאלתר, לשנות ולשדרג מתכונים, כדי להפוך אותם למשהו שלי.

מאז שהפכתי לאימא, שצריכה לשלב בין משפחה לקריירה, האהבה לבישול הפכה לטרחה - עד שגיליתי כי אוכל טעים אפשר להכין גם במינימום זמן והשקעה. כך נולד הרעיון להקים את האתר "מתכונים ב-10 דקות" (10dakot.co.il).

ועוד משהו - אני מכורה לשוקולד...