אל תכינו את זה: פיצוחים פיקנטיים במייפל שיהרסו לכם את הדיאטה

טל סורסקי החליט להכין בעצמו פיצוחים ביתיים וגילה שיצר מפלצת: תערובת ממכרת יותר מכל מיני חומרים לא חוקיים, שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש

טל סורסקי

|

17.06.18 | 11:04

פיצוחים פיקנטיים במייפל (צילום: טל סורסקי)
פיצוחים פיקנטיים במייפל (צילום: טל סורסקי)
כשהשטן חשב על דרכים להרוס לאנשים את הדיאטה הוא חשב על פיצוחים במייפל: אני מבטיח לכם שהם יותר ממכרים מכל מיני חומרים לא חוקיים. כמה דברים חשובים לפני שמתחילים:

 

  • שלא תעזו להשתמש בסירופ בטעם מייפל – לכו אך ורק על סירופ טבעי ללא תוספות.
  • בעיני, השילוב המנצח הוא של שקדים, קשיו ופקאן, אבל הרגישו חופשי לבחור במה שאתם אוהבים. רק קחו בחשבון שאגוזים קטנים יותר דורשים זמן קלייה קצר יותר, כך שצריך להוסיף אותם לתנור כ-5 דקות מתחילת הקלייה, כדי שלא יישרפו לפני ששאר האגוזים יהיו מוכנים.
  • ברור שאפשר להשתמש במלח גס רגיל, אבל מלח אטלנטי הרבה יותר עדין ופריך. הוא לא עולה הרבה (פחות מ-20 שקל לק"ג), מחזיק המון המון זמן ואפילו זמין בכל סופר. אז עשו לעצמכם טובה והצטיידו בו.

 

>> רוצים לקבל את המתכונים שלנו ישירות למייל? לחצו כאן

 

מרכיבים

צנצנת בינונית

 

  • 1 כוס (100 גרם) אגוזי פקאן לא קלויים
  • 1 כוס (100 גרם) אגוזי קשיו לא קלויים
  • 1 כוס (100 גרם) שקדים לא קלויים
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) סירופ מייפל טבעי
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 כף מלח גס, רצוי אטלנטי

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים את אגוזי הפקאן, אגוזי הקשיו והשקדים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  3. משטחים את תערובת הפיצוחים בתבנית וקולים 20-15 דקות. מדי 5 דקות מערבבים.
  4. מצננים לחלוטין ומעבירים לכלי אטום.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר פרווה
טבעוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (1 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג