אל תכינו את זה: פיצוחים פיקנטיים במייפל שיהרסו לכם את הדיאטה

טל סורסקי החליט להכין בעצמו פיצוחים ביתיים וגילה שיצר מפלצת: תערובת ממכרת יותר מכל מיני חומרים לא חוקיים, שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש

טל סורסקי

|

17.06.18 11:02

לשימוש בכתבה בלבד אוכל פיצוחים עם מייפל אגוזים שקדים
לשימוש בכתבה בלבד אוכל פיצוחים עם מייפל אגוזים שקדים (פיצוחים פיקנטיים במייפל)
כשהשטן חשב על דרכים להרוס לאנשים את הדיאטה הוא חשב על פיצוחים במייפל: אני מבטיח לכם שהם יותר ממכרים מכל מיני חומרים לא חוקיים. כמה דברים חשובים לפני שמתחילים:

 

  • שלא תעזו להשתמש בסירופ בטעם מייפל – לכו אך ורק על סירופ טבעי ללא תוספות.
  • בעיני, השילוב המנצח הוא של שקדים, קשיו ופקאן, אבל הרגישו חופשי לבחור במה שאתם אוהבים. רק קחו בחשבון שאגוזים קטנים יותר דורשים זמן קלייה קצר יותר, כך שצריך להוסיף אותם לתנור כ-5 דקות מתחילת הקלייה, כדי שלא יישרפו לפני ששאר האגוזים יהיו מוכנים.
  • ברור שאפשר להשתמש במלח גס רגיל, אבל מלח אטלנטי הרבה יותר עדין ופריך. הוא לא עולה הרבה (פחות מ-20 שקל לק"ג), מחזיק המון המון זמן ואפילו זמין בכל סופר. אז עשו לעצמכם טובה והצטיידו בו.

 

>> רוצים לקבל את המתכונים שלנו ישירות למייל? לחצו כאן

 

מרכיבים

צנצנת בינונית

 

  • 1 כוס (100 גרם) אגוזי פקאן לא קלויים
  • 1 כוס (100 גרם) אגוזי קשיו לא קלויים
  • 1 כוס (100 גרם) שקדים לא קלויים
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) סירופ מייפל טבעי
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1 כף מלח גס, רצוי אטלנטי

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים את אגוזי הפקאן, אגוזי הקשיו והשקדים. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
  3. משטחים את תערובת הפיצוחים בתבנית וקולים 20-15 דקות. מדי 5 דקות מערבבים.
  4. מצננים לחלוטין ומעבירים לכלי אטום.

 

  • עוד מתכונים מצוינים של טל סורסקי - בבלוג "מה יש לאכול"

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד