
פילה סלמון במיסו (צילום: אופיר שפר)
מרכיבים
2 מנות
- 4 כוסות ירקות עליים (קייל, מנגולד, בוק צ'וי), נקיים וחתוכים
- 4 כוסות אספרגוס פרוס למקטעים
- 1 כף שמן זית
- מלח ופלפל שחור גורס
- 2 כפות משחת מיסו לבן (ניתן לרכוש בחנויות למוצרים מהמזרח)
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
- 400 גרם פילה סלמון, מחולק לשני נתחים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חולטים את הירקות העליים והאספרגוס בקערה גדולה עם מים רותחים למשך 10 דקות. מסננים היטב ומניחים בצד.
- מעבירים את העלים והאספרגוס לתבנית, יוצקים שמן זית ובוזקים מלח ופלפל ומערבבים. מסדרים בשכבה אחידה ואופים 10 דקות. מוציאים ושומרים בצד.
- מערבבים את הג'ינג'ר עם משחת המיסו, מורחים על הדג ואופים בתבנית בה השתמשנו לאפיית הירקות, רבע שעה.
- מניחים בכל צלחת מחצית מן הירקות ונתח דג ומגישים.
הגר שפר היא נטורופתית בכירה שהביאה לארץ גם את שיטת ה-CLEAN EATING. באתר שלה תוכלו לקבל פרטים נוספים על השיטה ומתכונים טעימים ופשוטים