פסטה קיצית וקלילה עם עגבניות וברוקולי שמכינים בשיא המהירות

כשמשתמשים במרכיבים הנכונים (ויש פה רק 5 מהם!) אפשר לקבל פסטה טעימה לכל המשפחה תוך 20 דקות בלבד מתחילת הבישול

טל סורסקי

|

27.05.18 10:46

לשימוש בכתבה בלבד אוכל פסטה עם ברוקולי עגבניות
לשימוש בכתבה בלבד אוכל פסטה עם ברוקולי עגבניות (פסטה עם עגבניות וברוקולי)

מרכיבים

4 מנות

 

  • 2 גבעולי ברוקולי (כ-500 גרם), מפורקים לתפרחות קטנות
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 8 עגבניות בשלות ומוצקות, חתוכות לקוביות
  • 1 חבילה (500 גרם) פסטה
  • מלח, פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים את הברוקולי ומבשלים כ-5 דקות, עד שהוא רך אך עדיין פריך. מסננים ושוטפים מיד במים קרים, לעצירת הבישול.
  2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  3. בינתיים מחממים במחבת את השמן עם השום. מוסיפים את העגבניות ומלח ומבשלים 9-7 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהעגבניות מתרככות.
  4. כאשר הפסטה כמעט מוכנה, מעבירים למחבת 1/4 כוס ממי הבישול שלה. מוסיפים למחבת גם את הברוקולי ומערבבים היטב.
  5. מסננים את הפסטה המוכנה, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב. מערבבים.

 

  • עוד מתכונים מצוינים של טל סורסקי - בבלוג "מה יש לאכול"

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד