עיקרית מהירה מ-6 מרכיבים בלבד:
תבשיל שוקי עוף עם זעתר ולימון

מחפשים גיוון לארוחת הצהריים? לאפרת מוסקוביץ יש בשבילכם מנה פשוטה וטעימה, שגם אתם וגם הילדים תעופו עליה

אפרת מוסקוביץ

|

20.05.18 | 22:58

שוקי עוף בתנור עם זעתר ולימון (צילום: אפרת מוסקוביץ)
שוקי עוף בתנור עם זעתר ולימון (צילום: אפרת מוסקוביץ)
 
מתכון שקיבלתי מחברתי שרה צדוק כשעמדתי בתור לקופה של הצרכנייה ותהיתי בקול רם מה להכין למשפחה. העוף הזה קל מאוד להכנה וטעים במיוחד – גם אתם וגם הילדים תעופו עליו.

 

>> רוצים לקבל את המתכונים שלנו ישירות למייל? לחצו כאן

 

מרכיבים

6-4 מנות

 

  • 1/2 1 ק"ג שוקי, ירכי או כרעי עוף
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) שמן זית
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) מיץ לימון סחוט טרי
  • 2 כפות חווייג' למרק
  • 3 כפות זעתר
  • 1 כפית מלח

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את שמן הזית בסיר רחב ומטגנים את נתחי העוף מכל הצדדים עד להשחמה.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים, מכסים ומעבירים לאש קטנה. מבשלים כשעה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעוף מתפרק מהעצם בקלות (אין צורך להוסיף מים, העוף יתבשל באדים שבסיר הסגור).
  3. אם מחממים את המנה מחדש מוסיפים 1/2 כוס מים.

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד