ברזיל, מאחורייך: קסניה טרנטול מדגמנת ביקיני ישראלי

הענף הכי לוהט שיוצא כעת מישראל הוא תעשיית בגדי הים ואל הזירה שטופת השמש נכנס עכשיו מותג חדש, שאול אפרמוב. כנסו לראות את הקולקצייה

None

|

31.05.18 12:48

לשימוש גו סטייל בלבד גו סטייל שיווקי שאול אפרמוב בגדי ים בלייזר
לשימוש גו סטייל בלבד גו סטייל שיווקי שאול אפרמוב בגדי ים בלייזר (לצד הביקיני האלמותי שמגיע בחיתוכים מקוריים, גם גזרת השלם מככבת וסגנון שנות השמונים שחוזר בחלק תחתון בגזרה גבוהה ומחשופים עמוקים)

קיץ יש כאן רוב ימות השנה, חופים ונשים יפות. אז אחרי שהיצוא הישראלי עבר מתפוזים להיי טק, חדשנות טכנולוגית ואפילו פורמטים לטלוויזיה, הנה הענף הכי לוהט שיוצא כעת ממחוזותינו - תעשיית בגדי הים.

 

אל הזירה שטופת השמש  נכנס עכשיו מותג חדש, על שם הבעלים של החברה - שאול אפרמוב. את הליין הייחודי, שמופץ בישראל, ברוסיה ובאירופה, הציגה במסגרת מגזין בגדי הים של בלייזר, הדוגמנית קסניה טרנטול, במרומי הקומה ה-23 של פנטהאוז יוקרתי באשדוד.

 

צילום: דניאל אלסטר
קסניה טרנטול מתכוננת לקיץ (צילום: דניאל אלסטר)

 

זו העונה השנייה, בה מוצגת הקולקציה הצבעונית והסקסית של ליין בגדי הים, כשהפעם הדגש הוא על צבעים בוהקים וזוהרים במגוון הדפסים בשילוב פרחים, פסים וצורות גיאומטריות. לצד הביקיני האלמותי שמגיע בחיתוכים מקוריים, גם גזרת השלם מככבת וסגנון שנות השמונים שחוזר בחלק תחתון בגזרה גבוהה ומחשופים עמוקים. אליהם מתווספת קולקציית שמלות חוף ואפילו מגבות תואמות.

 

את הפריטים ניתן לרכוש באתר המותג ובקרוב בחנות ראשונה שתיפתח בארץ.

 

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד