
עוגת גבינה עשירה בחלבון (צילום: אופיר שפר)
מרכיבים
12 מנות / תבנית בקוטר 26 ס"מ
- 5 ביצים מופרדות
- 2 כפות סוכר קוקוס
- 250 גרם גבינה לבנה 5%
- 400 גרם יוגורט עשיר בחלבון
- 8 כפות סירופ אגבה
- 5 כפות קורנפלור
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר קוקוס ומניחים בצד.
- בקערה אחרת, מערבבים את החלמונים עם הגבינה, היוגורט, האגבה, והקורנפלור עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מעבירים שליש מהקצף לתערובת עם החלמונים ומערבבים. מוסיפים את היתר ומקפלים בעדינות עד לקבלת בלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 45 דקות. מומלץ להניח תבנית עם מים בתוך התנור בזמן האפייה, כך העוגה יוצאת לחה וגבוהה.
- בסיום האפייה מכבים את התנור ומניחים לעוגה להתקרר בתנור מכובה.
הגר שפר היא נטורופתית בכירה שהביאה לארץ גם את שיטת ה-CLEAN EATING. באתר שלה תוכלו לקבל פרטים נוספים על השיטה ומתכונים טעימים ופשוטים