סלט פאד תאי: גרסה קיצית צוננת למנה התאילנדית הכי אהובה

אם אפשר לעשות סלט מפסטה, אז למה לא מנודלס? כך תכינו בקלות מנה קרה ומרעננת עם אטריות ביצים, ירקות פריכים והרבה בוטנים

מיכל לוי-אלחלל

|

01.05.18 01:49

סלט נודלס סלט פאד תאי
סלט נודלס סלט פאד תאי (סלט פאד תאי)

מרכיבים

8 מנות

 

  • 1 חבילה (400 גרם) נודלס (אטריות ביצים)
  • 1 גזר, קלוף וחתוך למקלות דקים (אפשר בקולפן)
  • 1 זוקיני או קישוא, חתוך למקלות דקים (אפשר בקולפן)
  • 1 חבילה נבטים
  • 1 גבעול בצל ירוק, פרוס
  • אפשרות: 100 גרם בוטנים קלויים, קלופים וקצוצים גס
  • אפשרות להגשה: 1 לימון, חתוך לשמיניות

 

לרוטב

  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 1/4 כוס (60 מ"ל) חלב קוקוס
  • 1 כף שמן שומשום
  • 2 כפות חומץ (רצוי תפוחים)
  • 2-1 כפות רוטב סויה

 

אופן ההכנה

  1. הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיביו. טועמים, ואם יש צורך מוסיפים עוד מעט רוטב סויה.
  2. מבשלים את הנודלס לפי הוראות היצרן ושוטפים במים קרים. מצננים.
  3. הרכבת הסלט: מעבירים את הנודלס לקערה גדולה ומוסיפים את הירקות, הנבטים והבצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים. מוסיפים את הבוטנים, מעטרים בלימון ומגישים.

 

  • איך שומרים? עד יומיים, במקרר.

 

>> רוצים לקבל את המתכונים שלנו ישירות למייל? לחצו כאן

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד