חוגגים בגבול הטעם הטוב: שיפודי הודו וירקות בסגנון יווני

פשוט זה הכי בריא - כן צולים בשר על האש או על מחבת פסים, אבל משתמשים בנתח בריא יותר ופחות שומני, משלבים כמה ירקות טריים ושוכחים ממרינדות עתירות סוכר

מערכת Xnet

|

19.04.18 07:33

דיאטה מתכוני הודו
דיאטה מתכוני הודו (שיפודים מבשר הודו בסגנון יווני)

מרכיבים

12 שיפודים

 

  • 1 ק"ג נתח שווארמה הודו, חתוך לקוביות
  • 6 כפות שמן זית
  • מיץ סחוט מ-2 לימונים
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 כף אורגנו יבש
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 12 עגבניות שרי
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 12 פטריות שמפיניון קטנות

 

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את ההודו, השמן, מיץ הלימון, השום, האורגנו, המלח והפלפל. מניחים במקרר למשך שעתיים.
  2. משפדים את קוביות ההודו ומשלבים ביניהן את השרי, חתיכות הפלפל והפטריות.
  3. צולים על גריל חם עד שהבשר משנה את צבעו והופך לאטום.

 

---------------------------------

 

שכחתם את הגחלים בחנות? נסו שווארמת הודו על חומוס

 

צילום: באדיבות המועצה לענף הלול
דיאטה מתכוני הודו (צילום: באדיבות המועצה לענף הלול)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד