שיפודים מבשר הודו בסגנון יווני
שיפודים מבשר הודו בסגנון יווני (צילום: באדיבות המועצה לענף הלול)
מרכיבים
12 שיפודים
- 1 ק"ג נתח שווארמה הודו, חתוך לקוביות
- 6 כפות שמן זית
- מיץ סחוט מ-2 לימונים
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 כף אורגנו יבש
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 12 עגבניות שרי
- 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
- 12 פטריות שמפיניון קטנות
אופן הכנה
- מערבבים יחד את ההודו, השמן, מיץ הלימון, השום, האורגנו, המלח והפלפל. מניחים במקרר למשך שעתיים.
- משפדים את קוביות ההודו ומשלבים ביניהן את השרי, חתיכות הפלפל והפטריות.
- צולים על גריל חם עד שהבשר משנה את צבעו והופך לאטום.
---------------------------------
שכחתם את הגחלים בחנות? נסו שווארמת הודו על חומוס