חוגגים בגבול הטעם הטוב:
שיפודי הודו וירקות בסגנון יווני

פשוט זה הכי בריא - כן צולים בשר על האש או על מחבת פסים, אבל משתמשים בנתח בריא יותר ופחות שומני, משלבים כמה ירקות טריים ושוכחים ממרינדות עתירות סוכר

מערכת Xnet

|

19.04.18 | 07:13

שיפודים מבשר הודו בסגנון יווני
שיפודים מבשר הודו בסגנון יווני (צילום: באדיבות המועצה לענף הלול)
שיפודים מבשר הודו בסגנון יווני (צילום: באדיבות המועצה לענף הלול)

מרכיבים

12 שיפודים

 

  • 1 ק"ג נתח שווארמה הודו, חתוך לקוביות
  • 6 כפות שמן זית
  • מיץ סחוט מ-2 לימונים
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 כף אורגנו יבש
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 12 עגבניות שרי
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 12 פטריות שמפיניון קטנות

 

אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את ההודו, השמן, מיץ הלימון, השום, האורגנו, המלח והפלפל. מניחים במקרר למשך שעתיים.
  2. משפדים את קוביות ההודו ומשלבים ביניהן את השרי, חתיכות הפלפל והפטריות.
  3. צולים על גריל חם עד שהבשר משנה את צבעו והופך לאטום.

 

---------------------------------

 

שכחתם את הגחלים בחנות? נסו שווארמת הודו על חומוס

 

 לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: באדיבות המועצה לענף הלול)
לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: באדיבות המועצה לענף הלול)

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר בשרי
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (0 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג