צילום: שי יחזקאל

ישראל אהרוני חייב את זה שבעה ימים בשבוע "אחרת אני בקריז"

השף ושופט "מאסטר שף" מודה שהוא מכור לכושר, חולק את המתכון המנצח שלו לירקות שורש קלויים בתנור וגם - לא תאמינו - מגלה איזה מתוק שובר אותו

"אני משתדל שלא להגזים. בטיולים ובעבודה אי אפשר לשמור, אז אחר כך מתקזזים". אהרוני (צילום: חיים יוסף)
"אני משתדל שלא להגזים. בטיולים ובעבודה אי אפשר לשמור, אז אחר כך מתקזזים". אהרוני (צילום: חיים יוסף)

ישראל אהרוני, 66, שף, נשוי + 4, מנחה את "המסע המופלא עם אהרוני וגידי" ומשמש כשופט ב"מאסטר שף".

 

מהו לו"ז הכושר השבועי שלך?

"שבעה ימים בשבוע, בכל בוקר - ארבע פעמים אירובי (אופניים או אליפטיקל), יום אחד פלדנקרייז, יום אחד פילאטיס ויום אחד אימוני כוח אנאירוביים בחדר הכושר".

 

איזה אימון עשית והפסקת כי זה היה פשוט בלתי נסבל?

"יוגה. אני לא מרגיש עם זה מספיק טוב. עברתי לפילאטיס וזה עובד נהדר".

 

A post shared by Israel Aharoni (@aharoni) on

 

השלם את המשפט: אם אני לא מתאמן במשך שבוע, אני מרגיש:

"בקריז, כי אני מכור".

 

איזה מאכל בריא אתה מכין ממש מעולה?

"אוי, הרבה. ירקות שורש קלויים בתנור - אני מורח שמן זית, חומץ בלסמי, סירופ מייפל, מרווה, מלח ופלפל על גזר, סלק, ראש סלרי ושורש פטרוזיליה, ומכניס לתנור ב־200 מעלות למשך 40 דקות".

 

מה הגילטי פלז'ר התזונתי שלך?

"קרמבו מדי פעם, אני משתדל שלא להגזים. בטיולים ובעבודה אי אפשר לשמור, אז אחר כך מתקזזים".

 

איזה תכשיר טיפוח יש לך תמיד בתיק?

"אין לי תיק ואין לי אוטו".

 

איפה אפשר למצוא אותך בשבת בבוקר?

"בבית, כותב את הכתבה השבועית למדור שלי ב'ידיעות אחרונות', אחרי המכון כמובן".

 

כמה פעמים ביום אתה אומר "אני אוהב אותך"?

"לא ספרתי, אבל מספיק".

 

מתי בפעם האחרונה כיבית את הסלולרי?

"לא מכבה. בהצגות, סרטים, מופעים וכו' אני מעביר לשקט. לא יודע אם אפשר להגיד שאני מכור".

 

מתי בפעם האחרונה הרגשת מאושר?

"רוב הזמן".

 

A post shared by Israel Aharoni (@aharoni) on

 

חופשה בין גורדי השחקים של ניו יורק או על החוף במלדיביים?

"ברור שניו יורק. מה השאלה, שום חוף ושום בטן גב. אני עכבר העיר".

 

אופנוע או אופניים?

"אופניים חשמליים, קטנים, שנכנסים למעלית".

 

אספרסו חזק או תה ירוק?

"לפעמים זה ולפעמים זה. בבוקר קפה, רוב היום תה".

______________________________________________________

 

איך הצליח הקונדיטור מיקי שמו להשיל 15 קילוגרם ממשקלו?

 

"הבנתי שהכל עניין של כמויות" - הקליקו לקריאת הכתבה (צילום: יונתן בלום)
"הבנתי שהכל עניין של כמויות" - הקליקו לקריאת הכתבה (צילום: יונתן בלום)

 

 

הגיליון החדש של מגזין מנטה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי יחזקאל)
הגיליון החדש של מגזין מנטה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי יחזקאל)
 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר פרווה
טבעוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (7 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג