צבר

סדרת מאזטים ממגוון מטבחים

  (צילום: Shutterstock)

זה בדוק


שלושה מחמישה: “צבר”, מאזטים ממגוון מטבחים

 

 (צילום: שרית גופן)
    (צילום: שרית גופן)


    צבר השיקו חמישה מאזטים חדשים, טעמנו שלושה מהם: קרם חצילים בהשראת המטבח האלג’יראי – נפלא. קרם ארטישוק בהשראת המטבח הטוניסאי – טוב. קרם פלפלים עם טחינה בהשראת המטבח הטריפוליטאי – טעים מאוד, אבל חריף. מיוחד וטעים.

    יצרן: “צבר”.

    להשיג ברשתות השיווק.

    הידעתם?


    מי אנחנו?

    "צבר", מותג הסלטים המוביל בישראל, מלווה את הצרכן הישראלי כבר עשרות שנים, במטרה לתת תמיד את המענה הטעים והאיכותי ביותר.

    סוד הטעם של המוצרים שלנו נמצא בארבעה מרכיבים מרכזיים: מיומנות של למעלה מ-30 שנה בהכנת חומוס וסלטים מעולים; חומרי גלם מובחרים הנבחרים בקפידה; השקעה מתמשכת בפיתוח מוצרים; והיכרות מעמיקה עם הצרכנים שלנו. כשלכל אלה מתווספת עשייה באהבה של כל העוסקים במלאכה, התוצאה היא חומוס וסלטים משובחים. כי אצלנו - "עושים באהבה או לא עושים בכלל".

     

    על החברה

    "סלטי צבר" הוקמה בשנת 1982 וכבר מיומה הראשון הציבה לעצמה יעד מאתגר: הובלת שוק הסלטים בישראל, תוך שמירה על סטנדרטים בינלאומיים של ייצור מזון ובקרת איכות.

     

    ל"צבר" מגוון רב של מוצרים איכותיים: חומוס, סלטי ירקות ומאזטים שונים, כולם באיכות וברמת הטעם הגבוהות ביותר בשוק הישראלי.

    הצלחת "סלטי צבר" חרגה אפילו מגבולות המדינה, כשהצלחנו “ללמד” גם את האירופאים לוותר על הסכין והמזלג, ולנגב חומוס מהצלחת בעזרת פיתה! את "סלטי צבר" אפשר למצוא כיום בשווקים רבים באירופה.

     

    מה חדש אצלנו?

    לאחר בדיקות ומחקרי שוק צרכניים, השקנו ביולי 2017 סדרת מוצרים חדשה וראשונה מסוגה בישראל, המבוססת על ירקות, עשירה בטעמים ובעלת מרקם קרמי וחלק.

     

    סדרת המאזטים החדשה שלנו מעשירה ומשדרגת כל ארוחה! מיד עם השקתה זכתה הסדרה להצלחה רבה בקרב הצרכנים, שהביעו שביעות רצון גבוהה וחזרו לקנות ממוצריה שוב ושוב. לטובת פיתוח הסדרה יצאנו, בשיתוף עם השף אבי לוי - זוכה “מאסטר שף”, למסע בעקבות מקורות הטעם של מטבחי העדות השונים. בעזרת מתכונים מסורתיים יצרנו סדרה חדשה ומקורית של מאזטים המצטיינים בטעמים עשירים ובמרקם נימוח. המאזטים מפתיעים וטעימים בזכות עצמם אך גם כתוספת ייחודית, המשדרגת כל ארוחה. המאזטים מצטיינים גם בערכים תזונתיים, הודות לעובדה שהם מכילים לפחות 50% ירק ואף יותר.

    בימים אלה, ולאור הצלחת הסדרה, החלטנו ב"צבר" להרחיב את המגוון, כדי להמשיך ולשדרג את שולחן האוכל בטעמים חדשים. בינואר 2018 השקנו שני טעמים חדשים בסדרה: קרם כרובית וקרם בצל, שניהם טעמים אהובים מאוד על החך הישראלי.

     

    סדרת המאזטים כוללת חמישה טעמים שלכל אחד אפיון שונה, בהתאם לשורשי המטבח שממנו נשאבה השראתם: קרם חצילים מהמטבח האלג'יראי; קרם פלפלים עם טוויסט פיקנטי - מהמטבח הטריפוליטאי; קרם ארטישוק בהשראת המטבח הטוניסאי; וכעת גם קרם כרובית מהמטבח הטורקי וקרם בצל עדין ונימוח מהמטבח המרוקאי.

     

    פתרון מושלם

    סדרת המאזטים היא פתרון מושלם לגיוון שולחן האוכל, בין אם לארוחת ערב משפחתית ובין אם לאירוח רב משתתפים.

    כל המוצרים החדשים בסדרת המאזטים הינם טבעוניים ובעלי תו VEGAN Friendly.

     

    עוד על "סלטי צבר" בפייסבוק: facebook.com/TzabarWithLove

     

    הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
    הגליון החדש של לאשה - עכשיו בדוכנים (צילום: שי ארבל, סגנון: ראובן כהן)
     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד