לְפוּפִית מלבבת: לביבות בטטה
עם בצל וקישוא אפויות בתנור

אם כבר מכינים את הקלאסיקות השמנמנות של החג, כדאי שתהיינה מליאות בסיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים ועל הדרך לא נטולות מצב רוח, טעם ומרקם

מערכת Xnet

|

30.11.17 | 09:28

מגישים עם יוגורט או שמנת חמוצה
מגישים עם יוגורט או שמנת חמוצה
הידעתם שאתם קונים לפופית נאכלת? אנחנו לא

* המתכון באדיבות חברת 'מבושלת'

 

מרכיבים

  • 1 בצל גדול, מגורר
  • 3 בטטות, קלופות ומגוררות
  • 1 תפוח אדמה קלוף ומגורר
  • 1 קישוא, מגורר וסחוט
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/2 1 כוסות קמח מלא
  • 3 ביצים גדולות
  • מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות, מרפדים תבנית בניייר אפייה ומברישים אותם עם מעט שמן זית.
  2. מערבבים יחד את כל המרכיבים לבלילה יציבה ולא נוזלית מידי.
  3. בעזרת כף יוצרים מהבלילה לביבות ומסדרים אותן בתבנית.
  4. אופים בתנור כ-25 דקות עד להשחמה קלה.

 

 'מבושלת' הינה חברה המספקת ארוחות מוכנות לאנשים פרטיים ולמוסדות

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר פרווה
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (10 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג