עוגת גלידה עם ביסקוויטים ופירורי שוקולד ב-10 דקות עבודה בלבד

רוצים להכין משהו מתוק לשבת, אבל אין לכם כוח לבלות שעות במטבח? העוגה הפשוטה והיפהפייה הזאת היא בדיוק מה שאתם מחפשים!

ערבה שלוש

|

15.11.17 | 10:17

עוגת גלידה עם ביסקוויטים ופירורי שוקולד (צילום: ערבה שלוש)
עוגת גלידה עם ביסקוויטים ופירורי שוקולד (צילום: ערבה שלוש)
לפעמים אין חשק או זמן לטרוח שעות במטבח, ועדיין רוצים להכין עוגה טובה לשבת. איזה מזל שהעוגות הכי פשוטות הן הרבה פעמים הכי מוצלחות שיש!

 

עוגת הגלידה עם הביסקוויטים הזאת היא בדיוק מהסוג הזה: טעימה להפליא ודורשת רק כמה דקות של עבודה – בהבטחה. את שאר העבודה המקפיא כבר יעשה.

 

מרכיבים

2 תבניות אינגליש קייק

 

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) חלב
  • 500 גרם גבינה לבנה 5% או 9%
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 3 כפות סוכר
  • 100 גרם שוקולד חלב או מריר, מגורר
  • כ-500 גרם פתי בר בטעם שוקולד או חמאה

 

לקבלת המראה המיוחד נועצים את הביסקוויטים בעוגה בכמה שורות מקבילות (צילום: ערבה שלוש)
    לקבלת המראה המיוחד נועצים את הביסקוויטים בעוגה בכמה שורות מקבילות(צילום: ערבה שלוש)

     

    אופן ההכנה

    1. שמים בקערה את כל המרכיבים, למעט השוקולד והביסקוויטים, ומקציפים לקצפת יציבה.
    2. מוסיפים את השוקולד ומקציפים עוד חצי דקה.
    3. יוצקים את הקציפה לתבניות ומיישרים. נועצים את הביסקוויטים בקציפה בכמה שורות מקבילות (ראו תמונה).
    4. מכסים ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות. פורסים ומגישים.

     

    • עוד מתכונים מתוקים של ערבה שלוש - בבלוג "Sweet Arava"

    _______________________________________________________ 

     

    עוד משהו מתוק לסופ"ש: עוגת קוקוס ותפוזים בחושה. לחצו על התמונה למתכון

     

      (צילום: אפרת סיאצ'י)

     

     

     
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    כשר חלבי
    דרגת קושי קלה
    דירוג הגולשים (2 מדרגים)
    לחצו על הלבבות כדי לדרג