עיקרית בשיא המהירות: פילה דג דניס בתנור בלימון, שום וכוסברה
יהיה לכם קשה מאוד למצוא דג עסיסי שמוכן יותר מהר: מערבבים את הרוטב, יוצקים על הנתחים שמחכים בתבנית – ואחרי 10 דקות בתנור אפשר לשבת לאכול

פילה דג דניס בתנור בלימון, שום וכוסברה (צילום: אפרת סיאצ'י)
מרכיבים
4 מנות
- 8 נתחי פילה דניס (כ-1 ק"ג)
- 4 כפות שמן זית
- 6 כפות מיץ לימון
- 4 שיני שום, קצוצות
- 2 כפות עלי כוסברה קצוצים דק
- 2/3 כפית כמון
- 1/2 כפית מלח
- קמצוץ פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את נתחי הפילה בתבנית כשהעור פונה כלפי מטה. מערבבים בקערית את שאר המרכיבים ומורחים את התערובת על הנתחים בעזרת כף.
- אופים 12-10 דקות.
- עוד מאות מתכונים מהירים של אפרת סיאצ'י - באתר מתכונים ב-10 דקות