עיקרית בשיא המהירות: פילה דג דניס בתנור בלימון, שום וכוסברה

יהיה לכם קשה מאוד למצוא דג עסיסי שמוכן יותר מהר: מערבבים את הרוטב, יוצקים על הנתחים שמחכים בתבנית – ואחרי 10 דקות בתנור אפשר לשבת לאכול

אפרת סיאצ'י

|

30.10.17 09:21

לשימוש בכתבה בלבד פילה דניס עם שום לימון כוסברה
לשימוש בכתבה בלבד פילה דניס עם שום לימון כוסברה (פילה דג דניס בתנור בלימון, שום וכוסברה)

מרכיבים

4 מנות

 

  • 8 נתחי פילה דניס (כ-1 ק"ג)
  • 4 כפות שמן זית
  • 6 כפות מיץ לימון
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 2 כפות עלי כוסברה קצוצים דק
  • 2/3 כפית כמון
  • 1/2 כפית מלח
  • קמצוץ פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מניחים את נתחי הפילה בתבנית כשהעור פונה כלפי מטה. מערבבים בקערית את שאר המרכיבים ומורחים את התערובת על הנתחים בעזרת כף.
  3. אופים 12-10 דקות.

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד