פשטידת כרובית, תירס וגבינות ללא בצק או גלוטן

המשקיענים ייקחו כרובית טרייה ויחלטוה במים יחד עם גרגירי תירס שהרגע הופשטו מהקלח. כל היתר פשוט יוציאו אותם מהמקפיא, יתנו ערבוב וילכו לשתות קפה

ילנה ויינברג

|

26.10.17 07:03

לשימוש הכתבה דיאטה פשטידת כרובית ותירס ילנה ויינברג
לשימוש הכתבה דיאטה פשטידת כרובית ותירס ילנה ויינברג (פשטידת כרובית ותירס)

מרכיבים

תבנית פיירקס מלבנית 20X30 ס"מ

 

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל ענק, קצוץ דק
  • 2 כוסות כרובית (טרייה וחלוטה או קפואה), קצוצה
  • 1 כוס תירס (טרי וחלוט, משומר או קפוא)
  • 500 גרם גבינה לבנה 5%
  • 150 גרם גבינה צהובה, מגורדת
  • 3 ביצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

 

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל ומקפיצים כרבע שעה, עד שהוא שחום. מכבים את האש ומעבירים לקערה גדולה.
  3. מוסיפים את יתר החומרים, מערבבים ויוצקים לתבנית, מיישרים את הבלילה ומכניסים לתנור ל-50 דקות, עד שהפשטידה משחימה ויציבה במרכזה.

 

למתכונים נוספים של ילנה ויינברג, כנסו לבלוג simplygourmet

______________________________________________________

 

תבשיל הודו וקישואים - עוד מנה במצב רוח צהוב, נטולת גלוטן

 

 

צילום: ילנה ויינברג
דיאטה תבשיל הודו וירקות ילנה ויינברג (צילום: ילנה ויינברג)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד