
עוגת דבש ותפוחים בחושה מ-5 מרכיבים (צילום: דורית מנו-טל אור)
מרכיבים
תבנית אינגליש קייק
- 170 גרם (1/2 כוס פחות כף) דבש
- 300 גרם (1/4 1 כוסות) רסק תפוחים
- 1/2 כוס (120 גרם) סוכר חום בהיר
- 1/2 כוס (100 גרם) שמן
- 2 כוסות (280 גרם) קמח תופח
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
- מערבבים את כל המרכיבים, למעט הקמח, לבלילה אחידה.
- מוספים את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע בבלילה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 40-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח עם פירורים.
- עוד מתכונים מצוינים של דורית מנו-טל אור - בבלוג Sweet Dooly