תנו למנגו להתמנגל: צרפו אותו לסלט וגלו עולם חדש של טעמים

נצלו את המנגואים הנפלאים שיש עכשיו כדי לגוון את הסלטים שלכם: שדכו אותם לסלרי ואגוזים או לקולרבי ונענע – ואנחנו מבטיחים שתיהנו

אסנת לסטר

|

17.08.17 09:43

לשימוש בכתבה בלבד סלטים עם מנגו סלט מנגו
לשימוש בכתבה בלבד סלטים עם מנגו סלט מנגו (סלט סלרי עם מנגו)

סלט סלרי עם מנגו

מתכון של רבקה נדיב מטבעון.

 

מרכיבים

3-2 מנות

 

  • עלים מכ-6 גבעולי סלרי פנימיים (הם רכים יותר), קצוצים
  • 1 מנגו, חתוך לקוביות
  • 1/2 כוס (50 גרם) אגוזי מלך

 

לרוטב

  • 1 כף שמן זית
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף מיץ לימון

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הסלט.
  2. מוסיפים את מרכיבי הרוטב ומערבבים.

 

 

סלט מנגו, עגבניות שרי וקולרבי

מתכון של מור הובר מבנימינה.

 

צילום, סגנון והכנה: אסנת לסטר
סלט מנגו, עגבניות שרי וקולרבי (צילום, סגנון והכנה: אסנת לסטר)
מרכיבים

4 מנות

 

  • 1 מנגו, חתוך לקוביות
  • 1/2 סלסילה עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
  • 2 קולרבי, קלופים וחתוכים לקוביות
  • עלים קצוצים מ-3 גבעולי נענע
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

 

לרוטב

  • 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
  • 1 כף חומץ בן יין לבן או חומץ הדרים
  • 3 טיפות רוטב "טבסקו"
  • 1 כפית מלח גס

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.
  2. מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים על הסלט ומערבבים.

 

  • אסנת לסטר מגישה את התוכנית סיר לשבת, המשודרת ברדיו קול רגע בכל יום שישי ובערבי חג ב-11:00. אפשר להאזין לתוכנית בכל הארץ בערוץ 87 ב-HOT ובערוץ 71 ב-yes, וכן באתר של רדיו קול רגע

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד