תנו למנגו להתמנגל: צרפו אותו לסלט וגלו עולם חדש של טעמים
נצלו את המנגואים הנפלאים שיש עכשיו כדי לגוון את הסלטים שלכם: שדכו אותם לסלרי ואגוזים או לקולרבי ונענע – ואנחנו מבטיחים שתיהנו

סלט סלרי עם מנגו (צילום, סגנון והכנה: אסנת לסטר)
סלט סלרי עם מנגו
מתכון של רבקה נדיב מטבעון.
מרכיבים
3-2 מנות
- עלים מכ-6 גבעולי סלרי פנימיים (הם רכים יותר), קצוצים
- 1 מנגו, חתוך לקוביות
- 1/2 כוס (50 גרם) אגוזי מלך
לרוטב
- 1 כף שמן זית
- 1/4 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הסלט.
- מוסיפים את מרכיבי הרוטב ומערבבים.
סלט מנגו, עגבניות שרי וקולרבי
מתכון של מור הובר מבנימינה.

סלט מנגו, עגבניות שרי וקולרבי(צילום, סגנון והכנה: אסנת לסטר)
4 מנות
- 1 מנגו, חתוך לקוביות
- 1/2 סלסילה עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
- 2 קולרבי, קלופים וחתוכים לקוביות
- עלים קצוצים מ-3 גבעולי נענע
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
לרוטב
- 1 כף רוטב צ'ילי מתוק
- 1 כף חומץ בן יין לבן או חומץ הדרים
- 3 טיפות רוטב "טבסקו"
- 1 כפית מלח גס
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט.
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב. יוצקים על הסלט ומערבבים.
- אסנת לסטר מגישה את התוכנית סיר לשבת, המשודרת ברדיו קול רגע בכל יום שישי ובערבי חג ב-11:00. אפשר להאזין לתוכנית בכל הארץ בערוץ 87 ב-HOT ובערוץ 71 ב-yes, וכן באתר של רדיו קול רגע