פאד תאי מהיר עם ברוקולי:
תאילנדי עם קיצורי דרך

בגלל שאוגוסט וחם נתנו לעצמנו כמה הנחות בהכנה של המוקפץ הקלאסי – אבל הוא עדיין יצא מעולה. הוציאו את הווק!

פאד תאי מהיר עם ברוקולי (צילום: כפיר חרבי, סגנון: קרן ברק)
פאד תאי מהיר עם ברוקולי (צילום: כפיר חרבי, סגנון: קרן ברק)

מרכיבים

4 מנות

 

  • 1 חבילה (400 גרם) אטריות אורז
  • 2 ראשי ברוקולי, רק הפרחים והגבעולים העדינים
  • 3 כפות שמן קנולה
  • 2 גזרים, קלופים וחתוכים לגפרורים
  • 1 בצל גדול, קלוף ופרוס דק
  • 3 שיני שום, קלופות ופרוסות
  • ‭1/4‬ פלפל אדום חריף, נקי מגרעינים, פרוס דק
  • 3 גבעולי בצל ירוק, חתוכים לאלכסונים ארוכים

 

לרוטב
  • ‭1/4‬ כוס רוטב סויה
  • ‭1/4‬ כוס מיץ לימון
  • 2 כפות סוכר חום

 

להגשה
  • 10 גבעולי כוסברה, קצוצים גס
  • 4 כפות בוטנים קלויים וקצוצים גס

 

אופן ההכנה

  1. משרים את אטריות האורז על פי ההוראות שעל האריזה. מסננים.
  2. מאדים את הברוקולי במים רותחים, רק עד שהוא מתרכך קלות. מסננים.
  3. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומניחים בצד.
  4. מחממים את השמן במחבת רחבה או בווק ומטגנים קלות את הגזר והבצל. מוסיפים את הברוקולי והשום ומערבבים. מוסיפים גם את האטריות ומערבבים בעדינות. מוסיפים את הרוטב ואת הבצל הירוק, מערבבים ומסירים מהכיריים.
  5. מחלקים את הפאד תאי לצלחות הגשה, מפזרים את הכוסברה והבוטנים ומגישים.

 

  • איך שומרים? עד 3 ימים במקרר.

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר פרווה
טבעוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (1 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג