
עוגיות חמאת בוטנים מ-3 מרכיבים (צילום: דורית מנו-טל אור)
מרכיבים
כ-10 עוגיות חמאת בוטנים
- 1/4 כוס (65 גרם) חמאת בוטנים
- 1/4 כוס (35 גרם) קמח תופח
- 1 ביצה
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מחממים את חמאת הבוטנים במיקרוגל במשך כמה שניות, כדי לרכך אותה. מוסיפים את הביצה ומערבבים. מוסיפים גם את הקמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע בבצק.
- יוצרים מהבצק 10 כדורים קטנים ומשטחים אותם מעט. מסדרים בתבנית. אם רוצים, מקשטים את העוגיות בשוקולד צ'יפס או בבוטנים.
- אופים 15-10 דקות, עד שהעוגיות תופחות ומשנות מעט את צבען.
- מצננים לפני ההגשה.
- עוד מתכונים קלים ומעולים של דורית מנו-טל אור - בבלוג "Sweet Dooly"
_______________________________________________________
אוהבים את הצירוף של חמאת בוטנים ושוקולד? קבלו שלושה מתכונים מעלפים. לחצו על התמונה