1. קפסולות קפה קר של נספרסו
בדרך כלל אנחנו לא מתלהבות מההוצאות המיוחדות של נספרסו, כולן יופי ושיווק טהור שגורם לנו לפתוח את הארנק ואז לתהות "האם זה היה שווה את זה?". אבל קפסולות הקפה הקר (שמעוצבות נהדר) בהחלט שוות את הטרחה. מתחילים עם קרח, שוט של קפה ומוסיפים חלב קר ומוקצף. זהו, את מוכנה להסתובב בעיר ולדמיין שאת ברומא.
2. חטיף סלים דליס בטעם שוקולד מריר
הקרייבינג לשוקולד לא נפסק לעולם, הוא מקסימום נשלט מול תפריטי קינוחים במסעדות וגם אז לא תמיד. חטיף סלים דליס בטעם שוקולד מריר מצליח לתעל את הצורך במתוק בצורה מדויקת ועוד להישאר עם עודף. יש בו פחות מ-100 קלוריות, הוא מעולה כארוחת ביניים ומציע גם טעמים כמו שוקולד לבן, שוקולד חלב ופירות. המריר הוא במהדורה מוגבלת, אז אנחנו היינו ממהרות ואוגרות כמה חבילות מעל המקרר.
3. גלידה ביתית
אוקיי, מדובר בהשקעה, אבל השקעה מינימלית שמניבה תוצאה מקסימלית. בלי חומרים משמרים, בלי סוכר מיותר. רק את, המקפיא שלך ופירות קיץ טעימים. אנחנו מערבבות שלוש בננות, שני מנגואים, מיץ מלימון אחד, שני יוגורט (מעל 3%) וקצת נענע ושולחות למקפיא באריזת קרטיבים של איקאה. התוצאה, בפשטות, מרעננת לאללה
4. מים בטעמים
עוד לא התארגנת על בקבוק ספורטיבי שקוף ואטום לנזילות? הלו. זה 2017 פה. להתעורר! על חשיבות שתיית המים לא נרחיב פה, רק נציין שקחי בקבוק, תוסיפי מים, נענע/לואיזה/ג'ינג'ר/פירות יער/מלפפונים/אגס/תפוח. קצת קרח וצאי לחום הגדול. מבטי קנאה מובטחים
5. תרסיס מים תרמליים
לא לאכילה, נכון. אבל למי יש כוח לאכול בימינו? תרסיס המים התרמליים של לה רוש פוזה הוא אלגנטי, קומפקטי וגורר מבטי קנאה היסטריים כשאת שולפת אותו מהתיק בקפה. הרעיון הוא פשוט לרסס על הפנים בחיננית, להיאנח בעונג ואז להציע בנחמדות למי שיושבת מולך להתרענן גם.