עזרה לבנה לקיץ:
ארטיק קוקוס ושוקולד

יש דברים שעושים את החום לנסבל יותר: הם בדרך כלל מקררים, טעימים ועושים מצב רוח של "בריכה" גם אם אתם סתם על הספה בסלון

הודליה כצמן

|

20.07.17 | 06:47

ארטיקים עם קוקוס ושוקולד לבן (צילום: הודליה כצמן Bake Care)
ארטיקים עם קוקוס ושוקולד לבן (צילום: הודליה כצמן Bake Care)

מרכיבים

8-7 מנות

 

  • 1 כוס חלב קוקוס (עד 17% שומן)
  • 1 מעדן בטעם שוקולד לבן
  • 30 גרם שוקולד מריר מגורר (עדיף 85%)
  • 2-1 כפות סירופ אגבה או סירופ מייפל או סילאן

 

לקישוט: מעט שוקולד מומס ואגוזים גרוסים (לא חייבים)

 

אופן הכנה:

  1. טורפים יחד את חלב הקוקוס ואת המעדן, עד שנוצרת תערובת תפוחה עם בועות.
  2. מוסיפים את השוקולד המגורר ואת הסירופ ומערבבים.
  3. ממלאים תבנית שקעים ייעודית לארטיקים או קופסה שאפשר לאחסן במקפיא, ומקפיאים למשך 6-4 שעות.

 

הודליה כצמן היא בעלת הבלוג bakecare.co.il

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

מחפשים מתכון עם יותר שוקולד? נסו עוגיות סנדביץ' של הודליה

 

 

לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: הודליה כצמן Bake Care)
לחצו על התמונה כדי להגיע למתכון (צילום: הודליה כצמן Bake Care)

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר חלבי
ללא גלוטן
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (2 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג