
ארטיקים עם קוקוס ושוקולד לבן (צילום: הודליה כצמן Bake Care)
מרכיבים
8-7 מנות
- 1 כוס חלב קוקוס (עד 17% שומן)
- 1 מעדן בטעם שוקולד לבן
- 30 גרם שוקולד מריר מגורר (עדיף 85%)
- 2-1 כפות סירופ אגבה או סירופ מייפל או סילאן
לקישוט: מעט שוקולד מומס ואגוזים גרוסים (לא חייבים)
אופן הכנה:
- טורפים יחד את חלב הקוקוס ואת המעדן, עד שנוצרת תערובת תפוחה עם בועות.
- מוסיפים את השוקולד המגורר ואת הסירופ ומערבבים.
- ממלאים תבנית שקעים ייעודית לארטיקים או קופסה שאפשר לאחסן במקפיא, ומקפיאים למשך 6-4 שעות.
הודליה כצמן היא בעלת הבלוג bakecare.co.il
-------------------------------------------------------------------------------------
מחפשים מתכון עם יותר שוקולד? נסו עוגיות סנדביץ' של הודליה