כמו מקצוענים: כך מכינים קוקטייל אפרול שפריץ מושלם

הוא כתום, מבעבע, מרענן ומצנן ויכול לשנות את האווירה בכל אירוח ומסיבה - כך תכינו את האפרול שפריץ שלב אחר שלב

בשיתוף Aperol Spritz

|

12.07.17 | 10:40

אקסנט - אפרול טייסטי
צילום: ירון ברנר. בימוי ועריכה: אסף קוזין
  (צילום: ירון ברנר)

 

Aperol Spritz

המרכיבים:

90 מ"ל (כמות של כ-2/3 כוס יין) פרוסקו (יין לבן מבעבע יבש)

60 מ"ל (כמות של כ-1/3 כוס יין) אפרול

נגיעת סודה

 

לקישוט:

פלח תפוז

 

אופן ההכנה:

  1. ממלאים כוס יין בקרח.
  2. מוזגים את המרכיבים לכוס - 2/3 מהכוס ממלאים בפרוסקו (יין לבן מבעבע יבש), 1/3 כוס אפרול, משלימים בנגיעת סודה - ומערבבים קלות.
  3. מקשטים בפלח תפוז.

 

 (צילום: ירון ברנר)
     (צילום: ירון ברנר)
       (צילום: ירון ברנר)
        (צילום: ירון ברנר)

         

         
        הצג:
        אזהרה:
        פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד