חטיפי חלבון ביתיים עם אגוזים, חמאת בוטנים וסירופ מייפל
זקוקים לזריקה של כוח באמצע יום חם? עוג'יליה מכינה חטיפים ביתיים קרים שיתנו לגוף שלכם את כל מה שהוא צריך בכמה ביסים מענגים
חטיפי חלבון ביתיים
צילון ועריכה: עוג'יליה דולסה
קשה לכם עם כל הנו"ן הסופית של עוג'יליה? קבלו את המתכון מתורגם מעוג'יליאית לעברית!
מרכיבים
16 חטיפי חלבון במשקל 50 גרם (כל אחד מהם מכיל כ-8 גרם חלבון)
- 1/2 1 כוסות שיבולת שועל, שלמה או מהירה
- 3/4 כוס שקדים טבעיים
- 1/3 כוס אגוזי לוז טבעיים
- 1/3 כוס אגוזי ברזיל טבעיים
- 1/4 כוס פצפוצי קינואה (להשיג בחנויות טבע)
- 1/4 כוס חמוציות מיובשות ללא תוספת סוכר
- 1/4 כוס זרעי חמנייה
- 3/4 כוס חמאת בוטנים או חמאת שקדים
- 1/3 כוס סירופ מייפל טבעי
- 1/4 כוס רסק תפוחים לא ממותק
אופן ההכנה
1. שמים את כל המרכיבים בקערה ולשים היטב, עד שמתקבלת תערובת אחידה.

2. מעבירים את התערובת לתבנית בינונית מרופדת בנייר אפייה, ומשטחים לשכבה אחידה. מכסים בנייר אפייה נוסף ומשטחים עוד, בעזרת מערוך קטן או פטיש שניצלים.

3. מכסים בניילון נצמד (משאירים את נייר האפייה) ומכניסים למקפיא לשעה לפחות.
4. לפני ההגשה חותכים את התערובת ל-16 מלבנים שווים בגודלם.

- עוג'יליה דולסה מתמחה בהכנת עוגות וקינוחים ועורכת סדנאות אפייה וחוגי בית.
יש לכם שאלות? אתם מוזמנים לכתוב לה בתגובות או בעמוד הפייסבוק שלה