עידן, מור ורז אבידן

יזמים בתחום המסעדנות וחיי הלילה, בעלי חמישה עסקים

  (צילום: שרבן לופו, סטיילינג: הילה ג'רבי)

עידן אבידן:
גיל: 35.

מצב משפחתי: נשוי + 2.

מור אבידן
גיל: 33.

מצב משפחתי: רווק.

רז אבידן
גיל: 28.

מצב משפחתי: נשוי.

המסלול שלנו:
אנחנו שלושה אחים שעובדים ביחד. גדלנו בבית משפחתי מאוד בגבעתיים עם הורים מפרגנים ואח צעיר נוסף, מה שמוביל ליחסים טובים בינינו, נטולי אגו ועם הרבה פרגון הדדי. זה סוד ההצלחה שלנו לאורך השנים. כולנו הגענו מרקע של חיי לילה. היו בבעלותנו ברים רבים בתל אביב, ועם ההתבגרות עברנו לתחום המסעדנות, אבל אנחנו תמיד שומרים על קריצה לאופי הבילוי, ולכן משלבים לצד אוכל טוב גם קוקטיילים, אווירה, עיצוב ומוזיקה.

משמעות:
כאשר רעיון קורם עור וגידים והופך למקום תוסס ול"מוסד" שלקוחות הופכים להיות קבועים בו וחוזרים אליו שלוש פעמים בשבוע, אז העשייה מקבלת משמעות. לראות את המקומות שלנו מלאים באנשים זה כיף, וגם פשוט לחיות את המסעדות שלנו ביומיום.

רגעים מספקים:
יש לנו צוות נאמן שעובד איתנו כבר עשור בהנאה גדולה. אנחנו מאמינים שאנשים מפרים אנשים, ומאוד חשובה לנו תודעת השירות. כשהצוות שמח, הלקוחות שלנו שמחים.

גאים בעבודה שלנו:
זאת גאווה לראות איך המסעדות שהיו קטנות, הלכו וגדלו בהתאם לביקוש, ואנחנו ממשיכים לצמוח.


פסגות לכבוש:
אנחנו חושבים כבר הרבה שנים על פתיחת מקום בחו"ל, וברצלונה קורצת לנו. נרצה להכניס לשם את השילוב המאפיין אותנו של אוכל טוב, בדגש על קוקטיילים ועיצוב מיוחד.

הזמן הפנוי שלנו:
עידן: בתחום כמו שלנו אין הרבה זמן פנוי, אז בכל דקה פנויה אני עם אשתי ובנותיי. המשפחתיות חשובה לי, ואני אוהב לעשות משהו כיפי ביחד איתן.

מור: אני משתדל למצוא את השקט בזמן הפנוי שלי ולשלב תחביבים. לאחרונה התחלתי ללמוד קייטסרפינג, ואני מאוד נהנה מזה.

רז: מסעדנות היא תחום מאוד טוטאלי, כך שאין הרבה זמן לעצמך, אבל חשוב מאוד למצוא אותו. כשאני מוצא אותו זה בדרך כלל כדורגל, ריצה על הים או צפייה בסרט טוב עם אשתי.

מקור להשראה:
אבא שלנו, אלי אבידן, איש הברזל. הוא עצמאי שלימד אותנו בבית מה זאת עבודה קשה כבר מגיל צעיר.

מקומות: מסעדת Nelson Avivim.מסעדת Room Service.בר קוקטיילים Concierge.מסעדת Centro.בר קוקטיילים חדש בשם Garnish.

טלפון: 052-5606662.
היכנסו לאתר .

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד