תפוחי אדמה במדורה עם חצילים ופלפלים קלויים

בל"ג בעומר הזה אל תשאירו לבד את תפוחי האדמה. צרפו אליהם את הרוטב של שף אבי ביטון - ואנחנו מבטיחים שגם הם וגם אתם תהיו מרוצים!

מערכת Xnet

|

09.05.17 09:44

לשימוש בכתבה בלבד תפוחי אדמה פוטנסקה תפוחי אדמה עם פלפלים חצילים
לשימוש בכתבה בלבד תפוחי אדמה פוטנסקה תפוחי אדמה עם פלפלים חצילים (תפוחי אדמה במדורה עם חצילים ופלפלים קלויים)

המתכון באדיבות חברת וילי פוד.

 

מרכיבים

5 מנות

 

  • 5 תפוחי אדמה
  • 1 חציל או 4 כפות מחית מוכנה של חציל קלוי על האש
  • 2 פלפלים טריים או 2 פלפלים קלויים מוכנים מצנצנת
  • 15 זיתי קלמטה, קצוצים
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח

 

אופן ההכנה

  1. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר אלומיניום. אם משתמשים בחציל ובפלפלים טריים, עוטפים גם אותם. צולים את כל הירקות בגחלים שבשולי המדורה עד שהם רכים – החציל והפלפלים יהיו מוכנים כעבור כ-45 דקות ותפוחי האדמה כעבור כשעה-שעה וחצי.
  2. קורעים גס בידיים את תפוחי האדמה ושמים בקערה. מוסיפים את בשר (או מחית) החציל, הפלפלים (כשהם קלופים וקרועים גס) ושאר המרכיבים ומערבבים קלות.

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד