פירורים קטנים עם יוגורט:
חיתוכיות עם גרנולה ופירות

שתי דקות עבודה ושלושה מרכיבים פשוטים: כדי להעביר את סוף השבוע בצורה מושלמת, כך תכינו את החטיף הקפוא היפהפה שכולם יטרפו

הודליה כצמן

|

20.04.17 | 07:08

חיתוכיות יוגורט עיזים עם גרנולה ופירות אדומים (צילום: הודליה כצמן . Bake-Care)
חיתוכיות יוגורט עיזים עם גרנולה ופירות אדומים (צילום: הודליה כצמן . Bake-Care)

מרכיבים

2 מנות

 

  • 2 גביעי יוגורט עיזים בטעם תות
  • 1 כוס גרנולה עם פירות אדומים
  • 1/2 כוס תערובת תותים פרוסים ופטל קפוא

 

אופן הכנה

  1. יוצקים את היוגורט לתוך תבנית בקוטר 20 ס״מ.
  2. מפזרים מעל את הגרנולה בצורה אחידה.
  3. מקשטים בפטל קפוא ופרוסות תותים.
  4. מכניסים למקפיא למשך 4-3 שעות, עד שהיוגורט קופא.
  5. מוציאים 10-5 דקות לפני ההגשה, פורסים ומגישים.

 

הודליה כצמן היא בעלת הבלוג bakecare.co.il

 

 -------------------------------------------------------------------------------------

 

דווקא מתחשק לכם משהו חם מהתנור? להודליה יש מתכון לבראוניז

 

 

לחצו על התמונה כדי לעבור למתכון המלא (צילום: הודליה קצמן)
לחצו על התמונה כדי לעבור למתכון המלא (צילום: הודליה קצמן)

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתכון מהיר
כשר חלבי
צמחוני
דרגת קושי קלה
דירוג הגולשים (1 מדרגים)
לחצו על הלבבות כדי לדרג