חיתוכיות יוגורט עיזים עם גרנולה ופירות אדומים (צילום: הודליה כצמן . Bake-Care)
מרכיבים
2 מנות
- 2 גביעי יוגורט עיזים בטעם תות
- 1 כוס גרנולה עם פירות אדומים
- 1/2 כוס תערובת תותים פרוסים ופטל קפוא
אופן הכנה
- יוצקים את היוגורט לתוך תבנית בקוטר 20 ס״מ.
- מפזרים מעל את הגרנולה בצורה אחידה.
- מקשטים בפטל קפוא ופרוסות תותים.
- מכניסים למקפיא למשך 4-3 שעות, עד שהיוגורט קופא.
- מוציאים 10-5 דקות לפני ההגשה, פורסים ומגישים.
הודליה כצמן היא בעלת הבלוג bakecare.co.il
-------------------------------------------------------------------------------------
דווקא מתחשק לכם משהו חם מהתנור? להודליה יש מתכון לבראוניז