סנג'רי לי סנגריה: עוג'יליה מכינה את משקה היין והפרי בשיא הקלות

הקבוצה שלכם הבקיעה? הדודה באה מנהריה? זה הזמן למזוג סנגריה! כך תרקחו בצ'יק צ'ק את המשקה האלכוהולי שיקפיץ כל חגיגה

עוג'יליה דולסה

|

15.03.17 11:11

קשה לכם עם כל הנו"ן הסופית של עוג'יליה? קבלו את המתכון מתורגם מעוג'יליאית לעברית!

 

מרכיבים

4 מנות מכובדות

 

  • 1 תפוח, חתוך לקוביות
  • 1 אגס, חתוך לקוביות
  • 1/3 כוס (50 גרם) חמוציות מיובשות או צימוקים
  • 10 משמישים מיובשים, חתוכים לריבועים קטנים
  • 1 תפוז, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
  • 1 מקל קינמון או 1/2 כפית קינמון טחון
  • 1 בקבוק יין אדום

 

אופן ההכנה

1. שמים את כל הפירות בסיר גדול. מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים.

 

צילום: עוג'יליה דולסה
(צילום: עוג'יליה דולסה)

2. מוסיפים את היין (אם מעוניינים במשקה פחות אלכוהולי, מוסיפים גם 3-2 כוסות מים רותחים).

3. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 15 דקות נוספות. מסירים מהכיריים.

 

צילום: עוג'יליה דולסה
(צילום: עוג'יליה דולסה)

4. מוזגים את הסנגריה לכוסות בעזרת מצקת ומגישים חם (בקיץ אפשר להגיש את הסנגריה קרה, עם קוביות קרח).

 

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד