קשה לכם עם כל הנו"ן הסופית של עוג'יליה? קבלו את המתכון מתורגם מעוג'יליאית לעברית!
מרכיבים
4 מנות מכובדות
- 1 תפוח, חתוך לקוביות
- 1 אגס, חתוך לקוביות
- 1/3 כוס (50 גרם) חמוציות מיובשות או צימוקים
- 10 משמישים מיובשים, חתוכים לריבועים קטנים
- 1 תפוז, מקולף וחתוך לקוביות
- 1/4 כוס (50 גרם) סוכר
- 1 מקל קינמון או 1/2 כפית קינמון טחון
- 1 בקבוק יין אדום
אופן ההכנה
1. שמים את כל הפירות בסיר גדול. מוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים.
2. מוסיפים את היין (אם מעוניינים במשקה פחות אלכוהולי, מוסיפים גם 3-2 כוסות מים רותחים).
3. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש למינימום ומבשלים 15 דקות נוספות. מסירים מהכיריים.
4. מוזגים את הסנגריה לכוסות בעזרת מצקת ומגישים חם (בקיץ אפשר להגיש את הסנגריה קרה, עם קוביות קרח).
- עוג'יליה דולסה מתמחה בהכנת עוגות וקינוחים ועורכת סדנאות אפייה וחוגי בית . יש לכם שאלות? אתם מוזמנים לכתוב לה בתגובות או בעמוד הפייסבוק שלה