
לשימוש בכתבה בלבד פשטידת פסטה עם ברוקולי גבינות
(פשטידת פסטה וגבינות עם ברוקולי)
פשטידת פסטה טעימה ומחממת שתשדרג כל ארוחת ערב משפחתית. הברוקלי מוסיף כאן המון טעם.
מרכיבים
תבנית בגודל 30X20 ס"מ
- 500 גרם פסטה
- 250 גרם גבינה בולגרית, מגוררת
- 250 גרם 1 גבינה לבנה או קוטג'
- 200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
- 2 ביצים
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- קורט אגוז מוסקט
- 2 פרחי ברוקלי גדולים, מופרדים וללא הגזע
- 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
- שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והתבלינים. מוסיפים את הפסטה והברוקולי ומערבבים שוב.
- משמנים את התבנית ומעבירים לתוכה את התערובת. מפזרים את הפרמזן.
- אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידת הפסטה מזהיבה.
- עוד מתכונים מצוינים של מירי צדוק - בבלוג "עוגה לשבת"