
פשטידת פסטה וגבינות עם ברוקולי (צילום: מירי צדוק)
פשטידת פסטה טעימה ומחממת שתשדרג כל ארוחת ערב משפחתית. הברוקלי מוסיף כאן המון טעם.
מרכיבים
תבנית בגודל 30X20 ס"מ
- 500 גרם פסטה
- 250 גרם גבינה בולגרית, מגוררת
- 250 גרם 1 גבינה לבנה או קוטג'
- 200 גרם גבינת מוצרלה, מגוררת
- 2 ביצים
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- קורט אגוז מוסקט
- 2 פרחי ברוקלי גדולים, מופרדים וללא הגזע
- 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
- שמן לשימון התבנית
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
- מערבבים בקערה את הגבינות, הביצים והתבלינים. מוסיפים את הפסטה והברוקולי ומערבבים שוב.
- משמנים את התבנית ומעבירים לתוכה את התערובת. מפזרים את הפרמזן.
- אופים כ-30 דקות, עד שהפשטידת הפסטה מזהיבה.
- עוד מתכונים מצוינים של מירי צדוק - בבלוג "עוגה לשבת"