בחנו את עצמכם: מה בריא באגוזים, שקדים ופירות מיובשים?

מה ההבדל בין צימוקים כהים לבהירים? איזה פרי מיובש מומלץ למניעת עצירות? והאם בריא יותר לקלף את השקדים? בואו לבדוק מה כדאי לכם לאכול - וממה כדאי להימנע

ליאורה חוברה

|

09.02.17 | 11:21

כוכבי ט"ו בשבט (צילום: Shutterstock)
כוכבי ט"ו בשבט (צילום: Shutterstock)

ט"ו בשבט הוא לא רק חג לאילנות, אלא גם חגם של חובבי הפירות המיובשים והפיצוחים - הם טעימים, עשירים בערכים תזונתיים וקשה להפסיק לנשנש אותם. אבל מה כל אחד מהם תורם לגופנו, והאם באמת כל-כך בריאים כמו שאנחנו חושבים? ענו על השאלות שלמטה וגלו את התשובות הנכונות.

 

 

 

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד