כוכבי הצלחת החדשים: אטריות מאצות, אורז סגול ופירה שום שחור

בקרוב תאכלו גם נודלס קינואה, סלסה סלק וצ'יפס קוקוס. מומחי רשת Whole Foods האמריקאית מסמנים את המגמות שיככבו בצלחת שלכם השנה, אם רק תסכימו לטעום

יפה שיר-רז

|

31.01.17 05:48

לשימוש מנטה בלבד מנטה תזונה 2017 כוכבי הצלחת החדשים
לשימוש מנטה בלבד מנטה תזונה 2017 כוכבי הצלחת החדשים (פסטות אלטרנטיביות, מאכלים סגולים, אצות בכל דבר וקוקוס לרוב. המזון החדש)

שמן קוקוס זה כל כך 2016. זה הזמן להכיר את סוכר הקוקוס, צ'יפס הקוקוס וטורטיית הקוקוס. ובכלל, אם להאמין לתחזיות*, הולך להיות מעניין מאוד בצלחת שלכם השנה:

 

משקאות בריאות

השנה החדשה תביא לגל חדש של חליטות מצמחי מרפא ומשקאות בריאות מקוריים, ובהם: בזיליקום קדוש, כורכום, חומץ תפוחים ואפילו קאווה, לצד חליטות מפטריות רפואיות כמו ריישי וצ'אגה.

 

ויש גם טרנד מים ומשקאות על בסיס שמן קנאביס

 

צילום: Shutterstock
חליטות בזיליקום קדוש וכורכום (צילום: Shutterstock)

 

הכל מקוקוס

אחרי שכבר הפנמתם את התועלות הבריאותיות של שמן הקוקוס ומי הקוקוס, תתחילו להתרגל לקמח קוקוס, טורטיות קוקוס, סוכר קוקוס, צ'יפס, גלידה, חמאות והיד עוד נטויה.

 

 

 

פסטה אלטרנטיבית

הפסטות החדשות מושפעות פחות מהסבתות האיטלקיות, ויותר מתנועות צמחוניות וטבעוניות ומהטרנד נטול הגלוטן (שהתרחב מעבר לצליאק), כשהכוכבות העולות הן פסטה ונודלס מקינואה, עדשים וחומוס ואטריות מאצות.

 

מעשבי על עד שמרים תזונתיים: הסופר פודס שאתם לא מכירים

 

צילום: Shutterstock
הרבה יותר מפסטה (צילום: Shutterstock)

 

הכוח הסגול

בקרוב, חוזים מומחי הטרנדים בתזונה, המזונות הסגולים עתירי הבריאות ונוגדי החמצון יהיו בכל מקום: אספרגוס סגול, כרובית סגולה, אורז סגול, אסאי, סמבוק, בטטות סגולות, תירס סגול, ואפילו דגנים סגולים.

 

צילום: Shutterstock
הכל סגול (צילום: Shutterstock)

 

אוכל יפני, ולא רק סושי

אצות טריות ומיובשות, מרק מיסו, רוטב פונזו, חומץ מירין, שמן שומשום, חומץ שזיפים, שעועית אזוקי ומשקאות כמו שזיפים כבושים ותה מאצ'ה עושים את דרכם ממתכוני המסעדות היישר אל המזווה שלנו ובקרוב נפגוש אותם אפילו בארוחות הבוקר ובקינוחים.

 

צילום: Shutterstock
אצות גם בארוחות הבוקר ובקינוחים (צילום: Shutterstock)

 

רטבים ומטבלים יצירתיים

שומשום שחור, סלסה סלק, פירה שום שחור, רוטב פירי־פירי, ריבת הבנרו, ריבת שזיפים עם זרעי צ'יה, דבשת רימונים ועוד רכיבים לא מוכרים צפויים להגיע בקרוב היישר מהמתכונים המסורתיים אל מותגי המזון.  

 

 

מזונות שמבוססים על תוצרי לוואי של מזונות אחרים

יצרני המזון מוצאים כעת דרכים חדשניות (וטעימות) להעניק לתוצרי הלוואי של תעשיית המזון חיים חדשים: משקאות פרוביוטיים משאריות של יוגורט יווני ומיונז צמחי מנוזלי בישול החומוס, שכבר נכנסו לשימוש, הם רק יריית הפתיחה.

 

מי החומוס "אקוואפאבה" - לקציצות, מיונז או קינוחים טבעוניים

  

צילום: Shutterstock
משקאות פרוביוטיים משאריות יוגורט (צילום: Shutterstock)

 

*על פי תחזית של מומחי רשת Whole Foods שבחנה התנהגות צרכנים ביותר מ־400 חנויות הרשת בארצות הברית.

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד