בחנו את עצמכם: האם אתם מבשלים נכון פסטה?

באיזה סיר אתם משתמשים? מתי אתם מפסיקים את הבישול? ואיך אתם בוחרים את הרוטב? בואו לבדוק מה אתם עושים נכון - ומה לא - כשאתם מכינים פסטה

ילנה ויינברג

|

23.01.17 09:25

בישול פסטה במים פסטה בסיר פנה
בישול פסטה במים פסטה בסיר פנה (איך יודעים שהפסטה מוכנה? גלו בשאלה מספר 6)
 

לכאורה, בישול פסטה הוא הדבר הכי פשוט שיש: זורקים אותה לתוך מים רותחים, מבשלים לפי הזמן שכתוב על האריזה, מסננים - ונגמר הסיפור.

 

אבל בפועל, יש הרבה טריקים קטנים שיכולים לשפר באופן ניכר את הטעם והמרקם של הפסטה שלכם. אתם מוזמנים לבדוק כמה מהם אתם כבר מכירים - ואולי גם ללמוד כמה חדשים.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

עשינו לכם חשק להכין פסטה? לחצו על התמונה לעשרות מתכונים מעולים

 

צילום: אפיק גבאי
לשימוש בכתבה בלבד פסטה עם יין לבן (צילום: אפיק גבאי)

 

 

אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד