מרק תרד, קישואים וקרם קוקוס

רק 35 קלוריות למנה: מרק סמיך וקטיפתי עשוי מירקות ועלים ירוקים בשילוב קרם קוקוס וטוויסט חמצמץ של לימון

ליאורה חוברה

|

18.12.16 | 09:31

מרק תרד, קישואים וקרם קוקוס (צילום: עודד חוברה)
מרק תרד, קישואים וקרם קוקוס (צילום: עודד חוברה)

לפי הרופאה הסינית שילוב של צבע ירוק עם טעם חמוץ תורם לחיזוק כבד. חשוב לבחור קרם קוקוס המכיל אחוז שומן נמוך כי שומן בכמות גדולה מכביד על הכבד וכמובן משמין.

 

המרכיבים

10 מנות/ 35 קלוריות למנה

  •  
  • 3 יחידות כרשה  (רק החלק הלבן), חתוכות לפרוסות גדולות 
  • 1 סלסילת תרד טרי או 1 שקית תרד קפוא
  • 4 קישואים
  • 1 תפוח אדמה
  • 10 כוסות מים (רצוי מינרלים)
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כוס עשבי תיבול לפי הטעם (פטרוזיליה, שמיר וכו')
  • מיץ מ-1 לימון טרי
  • 1 קופסת קרם קוקוס 5%

 

ההכנה

  1. מזהיבים את הכרשה בסיר עם תחתית נון סטיק או מרוססת קלות בשמן. מוסיפים את הירקות ומים עד לכיסוי הירקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים עד שהירקות רכים.
  2. מסירים את המרק מהכיריים וטוחנים בבלנדר מוט למרקם קרמי וחלק. מחזירים שוב לכיריים, מוסיפים את עשבי התיבול, הלימון והקוקוס ומבשלים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב.
  3. ניתן להגיש את המרק חם או קר. במידה ומגישים קר, יש להכניס למקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.

 

 

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד