
כשנושא התזונה הנכונה עולה תדיר לכותרות, ותרבות ה-wellness צוברת תאוצה, עולה בימים אלה על המדפים מוצר חדש של חטיפי גזר מוכנים לאכילה, בשם "גיזרונים". טריים, מקולפים ונגישים ברגע לכל מטרה: החל מנשנוש בין ארוחות, דרך אירוח ותוספת לתיק האוכל לגן ובית הספר ועד מקלוני אנרגיה דלי קלוריות לחדר הכושר.

לאירוע ההשקה של המוצר, שנערך השבוע במסעדת רג'ינה במתחם התחנה בת"א, התייצבו מובילי דעת קהל, שזכו גם לנגוס וגם לשמוע הרצאה של מגישת הטלוויזיה פאולה רוזנברג, הנחשבת מומחית לתזונה ונטורופתיה ומנחה סדנאות לאורח חיים בריא.
מנקה רעלים ומאט תהליכי הזדקנות
הגזר נחשב לאחד הירקות האהובים בשולחן המשפחתי, גם בשל טעמו המתוק וגם בזכות הערכים התזונתיים שלו שכוללים ויטמינים, מינרלים חיוניים ונוגדי חימצון. בנוסף, הוא נחשב כמסייע למערכת החיסון, אנטי סרטני, מנקה רעלים ומאט תהליכי הזדקנות.

על פיתוח המוצר, גידול הזן המתאים, האריזה והשיווק ללקוח, אחראי קיבוץ שלוחות, המקפיד על תקני איכות בינלאומיים ואישורי כשרות.