סלט חורפי עם אבוקדו, אפרסמונים ובננות

הימור שלנו: את הסלט הזה לא תפסיקו להכין. השילוב בין המרכיבים מפתיע והתוצאה יוצאת דופן בטעמה

סלט אבוקדו ובננות אקזוטי  (צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)
סלט אבוקדו ובננות אקזוטי (צילום: בועז לביא, סגנון: עמית דונסקוי)

 

המרכיבים

 ‭6)‬ מנות)

 

  • 2 אבוקדו בשלים, קלופים ופרוסים
  • 2 אפרסמונים, פרוסים
  • 2 בננות, פרוסות
  • ‭1/2‬ כוס עלי כוסברה
  • ‭1/2‬ כוס עלי נענע

לרוטב

  • 2 כפות סילאן או דבש
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 2 כפות חומץ הדרים
  • 1 כפית חרדל חלק
  •  1 כף פרג 
  • 2 כפות מיץ תפוזים טרי  


 

ההכנה

‭.1‬ מניחים בצלחת הגשה את פלחי האבוקדו, האפרסמון והבננות. מפזרים עליהם את עלי הכוסברה והנענע ומערבבים בעדינות.

‭.2‬ הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיביו. יוצקים על הסלט, מערבבים בעדינות ומגישים מיד.

 

  • איך מכינים מראש? אפשר להכין את הרוטב עד יומיים מראש ולשמור במקרר

 

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד