"בראוניז" טבעוניים

בלי מוצרים מהחי, בלי קמח ובלי לאפות בכלל - גרסת רואו פוד טבעונית לקינוח האהוב, עם מתיקות מעודנת של תמרים וחרובים

דפנה אמון

|

13.11.16 | 16:16

בראוניז טבעוניים (צילום: זוהר רון)
בראוניז טבעוניים (צילום: זוהר רון)

קינוח אהוב בקרב המשפחה והחברים שלי, שתמיד מבקשים את המתכון של "הבראוניז של אריק".

 

המרכיבים

12 חיתוכיות 4X4

  • 1 כוס אגוזי פקאן/ מלך
  • 1 כוס תמרים מגולענים
  • 2-3 כפות גדושות אבקת חרובים
  • 1-2 כפות טחינה גולמית

 

ההכנה

1. במעבד מזון שמים את האגוזים ומפעילים עד שהם טחונים היטב.

2. מוסיפים את יתר המרכיבים עד קבלת תערובת במרקם פירורי ולא דחוס מדי.

3. משטחים ומהדקים את התערובת על גבי תבנית מרובעת בגדול המתאים (הגובה הרצוי הוא לפחות 2 ס"מ)

4. מכניסים את הבראוניז למקפיא ל-30 דקות, מוציאים, חותכים ומגישים

 

  • דפנה אמון, מומחית לרו-פוד ובריאות טבעית,  תנחה סדנה בכנס "אוכלים בריא 8" ב 17-18 בנובמבר בתיאטרון גבעתיים. המשתתפים ילמדו להכין שפע של מנות משביעות (לאפה ים-תיכונית במילוי כל טוב, ראפים, לזניה, סושי ועוד)

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד