
סלט צנוניות, תפוחים, סלרי ואגוזים (צילום: יעל אילן, סגנון: נעמה רן)
המרכיבים
- 6–5 עלי חסה נקיים, קרועים ביד
- 2 תפוחי עץ ירוקים, נקיים מליבה, פרוסים דק
- 1 כוס צנוניות פרוסות דק
- 2 גבעולי סלרי, פרוסים
- 1/2 כוס אגוזי פקאן או מלך, קצוצים גס
- חופן חמוציות חצויות
לרוטב:
- 1/4 כוס מיץ לימון
- 1/3 כוס שמן זית
- 1 כף מיונז
- מלח, פלפל שחור גרוס
- שמים בקערה את החסות, התפוחים, הצנוניות והסלרי ומערבבים.מפזרים מעל את האגוזים והחמוציות.
- שמים בצנצנת את מרכיבי הרוטב, משקשקים ויוצקים על הסלט.