
סלט סלק, בצל סגול ונענע (צילום: יעל אילן, סגנון: נעמה רן)
אפשר להכין את המנה עד יומיים מראש.
החומרים
סלט- 3 סלקים מבושלים, קלופים וחתוכים לפלחים
- 1/2 כוס עלי נענע
- 1 בצל סגול קטן, קלוף ופרוס דק
- 2 תפוזים, קלופים ומפולטים (ללא הציפה השקופה)
- חופן נבטים
- 1/4 כוס פולי ווסאבי גרוסים (להשיג בחנויות תבלינים או בחנויות למוצרים אסייתיים)
לרוטב
- 4 כפות מיץ לימון
- 6 כפות מיץ תפוזים
- 1/3 כוס שמן זית
- 1 כפית דבש
- 1 כפית זרעי כוסברה כתושים
- מלח, פלפל שחור גרוס
ההכנה
- מערבבים בקערה כל חומרי הסלט.
- שמים בצנצנת את חומרי הרוטב ומשקשקים. יוצקים על הסלט, ומגישים.
- גיוון: הוסיפו עדשים שחורות מבושלות או קינואה מבושלת, ותקבלו סלט שהוא ארוחה.