יש סקס אחר: בגדי הספורט
החדשים עשויים מקונדומים

מעצבת אופנה הולנדית, המתמחה בפיתוחים טכנולוגיים בתחום הלבוש, משיקה חליפה מחומר של אמצעי מניעה, שתשפר לכם את הביצועים דווקא מחוץ למיטה

איתי יעקב

|

26.07.16 | 12:05

מזה שש שנים מתנהלת מעצבת האופנה ההולנדית פאולין ואן דונגן על קו התפר שבין לבוש וסגנון לטכנולוגיה וקידמה, ומשחררת לעולם פטנטים. בעבר היתה זו חולצת טי שמטעינה את הסמארטפון באמצעות פאנלים סולאריים שהושתלו בה, והשבוע היא משיקה פריטי לבוש לספורטאים העשויים, ובכן, מקונדומים!

 

 

מאז סיימה את לימודיה ב-ArtEZ, האקדמיה לאמנות בארנהם, ניכר כי ואן דונגן נמשכת במיוחד לתחום בגדי הספורט, כשהמוצר הראשון שפיתחה הוא חליפה המורכבת מחולצה ומכנסיים דקיקים וקלי משקל, אשר תוכננה לשיפור התוצאות של ספורטאים בענף הקפיצה לרוחק. מלבד הטקסטיל הייחודי, החליפה עוצבה בגזרה צמודה אל הגוף, על פי קווי המתאר שלו, ובתוספת ייחודית של חיתוכים בצדי הידיים, אשר נפתחים בריצה ומעניקים לקופץ תנופה.

 

>> מוזמנים לעשות לנו לייק בפייסבוק

 

 

כדי להבין איך עושים בגדים מקונדומים, יש להכיר את הטכנולוגיה שפיתחה חברת הקונדומים Skyn, שבחסותה נוצרו הבגדים המוזרים החדשים של המעצבת. בניגוד לקונדומים רגילים העשויים לאטקס, אלה של Skyn עשויים פוליסופרן, סוג של גומי סינתטי דק במיוחד, שלאחרונה נעשה בו שימוש גם על ידי חברות קונדומים מוכרות יותר, כמו דורקס, והוא פופולארי בקרב גברים ונשים הרגישים ללאטקס.

 

באתר החברה מסבירים כי הקונדומים מפוליסופרן דקים יותר מקונדום רגיל, ולפיכך הם מעבירים את גוף החום, ומאפשרים הנאה מרובה יותר ביחסי מין. בראיון שנתן לפורבס, הסביר מנהל המותג דיויד צ'אקר, כי לאחר שפותח החומר החדשני, ניסו בחברה למצוא לו אפיקי שימוש נוספים, והחליטו לערוך ניסוי בתחום ההלבשה.

 

 

"נדרשו לנו מספר ניסויים כדי לפתח את הקונספט שלנו", אומרת ואן דונגן לפורבס. "פוליסופרן הוא חומר נוזלי, ובדקנו מספר דרכים להשתמש בו. ניסינו לבדוק כיצד הוא מתנהג בתנועה, והאם הדשים של החולצה ייפתחו בכיוון הנכון". עוד הסבירה ואן דונגן, כי אחת התכונות המצוינות של החומר היא האפשרות לבנות אותו שכבה על גבי שכבה, בניגוד לסריג המשמש בדרך כלל לבגדי ספורט. "ל-Skynfeel יש מאפיינים ייחודים: הוא דק, קל, גמיש, ומרגיש כמו עור שני. זה מאפשר לגוף חופש תנועה מקסימלי, ולכן הוא מתאים לקופצים לרוחק". ואנחנו אומרים, אם זה טוב לפעילות הגופנית הנפוצה ביותר בקרב המין האנושי, אין סיבה שזה לא ישפר את הביצועים גם לספורטאים.

 

 
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד